Цей викладач закінчує креслення своїх студентів. Результати роботи чудові!

Учитель і часовий активний користувач Reddit Блог навчає в 8-му і 9-му класах в одному з місцевих шкіл для дівчаток в Таїланді. Помітив, що студенти у своїх роботах з природною наукою часто фіксують дрібні смішні малюнки.

Напис:
- Ви закінчили малюнок?
Про нас

Саме тому йому довелося ввести дивне правило в класі: якщо студенти ще раз малюють щось на своїх письмових роботах, вчитель стане співавтором - закінчити їх малювання і покласти їх на свій блог для загального відображення.

Вона говорить, "Школа для пінгвінів".

«Я повинен бути строгим з ними, інакше поведінка в класі знадобилося з руки. Природно, вони не люблять. й

Вона говорить, "Чи обережні".

«Це невелике правило стало найкращим способом з ситуації. Все відбулося у вигляді гри, тому не можна теоретично порушити урок.

Прочитав: «Денс, дитина, танець!»

«Цей спосіб гри допоміг мені надзвичайно!» Це дійсно допоміг мені перетворити процес оцінки нудного в щось дуже незвичайне і цікаве. й

Напис: "Хто?" - переклад з англійської "Хто?" звучить сова: "Ху-гу, ху-гу, ху-гу!"

Напис: «Зняття конкуренції (1, 2, 3-е місце)»

Настав час зробити нову стрижку. . . ?

671207

Учитель, який дійсно працює професійною професійною діяльністю, дізнається про вихід з будь-якої непередбачуваної педагогічної ситуації навмисно або безперечно, адже творчість і вміння приймати спонтанні рішення є другим «Я» такого вчителя. Цей творчий люд не виправдав у своїх учнів, щоб зіпсувати свої праці на природній науці, але невпинно опинився з цієї ситуації і вирішив мирно. Скажіть цей смішний вчитель для ваших друзів!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8