Коли ця пара прийшла на сцені, ніхто не очікував цей жирний чоловік, щоб танцювати божественно!

«Що таке жирний чоловік, що робить поруч з цим крихким істотою?» Вони не рівні один одному, ви скажете. Не варто! Не біжить. Коли ця товста хлопець і ця худа дівчина починає танцювати, щось незрозуміле відбувається - ви розумієте, що це найбільш досконала танцювальна пара в світі! Найгарячіші танці мають все: чутливість, пристрасть, неймовірний диск, і найголовніше – любов до чого вони роблять! Взагалі слова тут суперфлюзні - дивляться себе і насолоджуйтеся!

Alejandra Mantinyan і aonicen Quirog є знаменитим дуетом, який тури по всьому світу. Громадськість в будь-якій країні вітає їх з бурінням апеляцій. Аргентинці кажуть, «Танго 3-хвилинний романтик». І дійсно, коли ви подивитеся на ці два, ви отримуєте відчуття, що кожен з них танго разом є цілою новою пристрастююючою романтики, в якій ця пара занурюється. Це дійсно надихає!

Отримай постріл потужності і позивності від дивовижного рока 'n' рулон. Я не сидю на стільці!

Багато людей скаржаться про те, що зайві кілограми не є перешкодою. Він прекрасний! Я просто захочився. Я сподіваюся, що ваші друзі, як це - поділитися цими запальними відео з ними.

www.youtube.com/watch? v=q_RW_LGbIFg