Завдяки старій жінці нормальний робочий день таксі став найбільш важливою подією свого життя.

Ця історія сталася в Нью-Йорку з постійним співробітником таксі на одному з робочих днів.

Прибуття за вказаною адресою водій притискав рог. Зробляючи впевненість, що ніхто не продемонстрував, він знову захопив. Водій таксі був нервом і був про те, щоб дати і залишити, але вирішив піти в двері будинку і збити. Коли він збив, він чув голос, який, ймовірно, належить до старого чоловіка.

"Одна хвилина" хтось запитав. Я чув щось натягувати на підлозі. До дверей відкрився недовго. Я бачив стару леді в її 90-ті роки. Вона зносила квіткову сукню і шапку з вілом. Вона відчувала, як вона вийшла з 40-х кіно. Стара жінка тримала сумочку в руці, а вафельна ваза була поруч з нею на підлозі. Через відкриті двері я зміг побачити квартиру. Всі меблі вкрито, нічого не вішали на стінах, там була коробка в кутку, з якого виглядали старі фото. Квартира виглядала як ніхто не жив.

«Молода людина, ви допоможете мені носити валізу?» літня жінка попросила. Я кладаю його в багажник, а потім прогулявся старою леді до автомобіля. Вона подякувала мені за допомогу. "Я не відповів.

Коли всі зайняли своє місце в машині, леді дав мені адресу, запитуючи мене проїхати через центр міста. Коли я сказав, що це значно подовжує шлях, вона сказала, що вона нічого не проти неї. Ми їздили по місту, і стара леді показала мені готель, де вона колись працювала, будинок проживала в її пізній чоловік, і меблевий магазин, який використовувався для будинку танцювальної студії вона колись відвідала. Проходячи на деяких місцях, літня леді попросила пройти особливо повільно, поки вона нічого не сказала, і просто продумано виглядала вікно. Так ми подали багато часу, поки жінка сказала, що вона була втомлена і хотіла піти в наше призначення.

На адресі був невеликий хоспіс, з якого відразу вийшли кілька замовлень і прогулялися до автомобіля. "Хоспіс?" Я дивився, думаю, що це місце, де люди зазвичай приходять вмирати. "Я не маю родичів, і лікар сказав, що я не маю довгих."

Дами кладуть в коляску, і я забрав валізу з тулуба. «Що я хочу, щоб ви подорожуєте?» "Не на всіх," я відповів. "Дуже, ви повинні жити на що-небудь," вона наполягає, до якого я сказав, що я мав інших пасажирів. Не думав двічі, я захоплю стару леді. Вона посміхалася і сказала: "Ви подарували старій жінці деяку радість в її фінальних днях". Дякуємо! Двері для хоспісу закриті за мною. Звук був схожим на життя закінчення.

Я хотів бути самотнім. Я рушила по вулицях, думаючи про те, що сталося, "Що ж ця жінка мала сердитися, розігнала водія?" Що робити, якщо я не чекаю на неї? Коли я думаю про це, я розумію, що я зробив нічого більшого значення в моєму житті.

У сучасному світі кілька людей звертають увагу на маленькі дії, які часто найбільш важливі і мають величезний вплив на інших людей. Ви завжди можете сказати багато про людину на основі дрібних речей. Ми повинні бути більш уважніми і людьми навколо нас.

Поділіться цим сюжетом про хорошу людину з друзями!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8