440
Ця людина відвідала центр селекції панди. Що він бачив його захваті.
Що може бути краще, ніж милий і пухнастий панда? Це право, багато милих і пишних панди! Санжан - це хост Землі: новий дикий на PBS. На підтримку некомерційної екологічної організації Міжнародний, яка займається захистом тварин, подорожує по всьому світу і вивчає природу, вирішив відвідати Ченду в Китаї. Справа в тому, що в невеликому містечку Ченду є науково-дослідний центр для розмноження панда. Бажаєте зустрітися з нами! Здається, що ці милі діти неймовірно раді вітати нового гостя, який прийшов до них з далеких країн. Санджа теж не обернеться знайомитися з цими невеликими, як якщо не дивно, істоти.
р.
Я не знаю, що зараз. Насолоджуйтеся порцією позивності і відбиття протягом усього дня. Чудовий настрій!
Цей центр займається розведенням та поверненням їх до дики. Вони роблять їх найкращими для запобігання цих красивих тварин, які стають небезпечними видами. Як Санджані ноти китайці продемонструвати нерозривне з'єднання людини з природним світом.
Мапа Шукайте красу природи. Вони потребують захисту, вони повинні зберігатися. Якщо ви підтримуєте китайські зусилля, щоб зберегти життя цих милих людей, поділитися цим відео з друзями!
www.youtube.com/watch? v=qWryl6RZ7Bw#t=26
р.
Я не знаю, що зараз. Насолоджуйтеся порцією позивності і відбиття протягом усього дня. Чудовий настрій!
Цей центр займається розведенням та поверненням їх до дики. Вони роблять їх найкращими для запобігання цих красивих тварин, які стають небезпечними видами. Як Санджані ноти китайці продемонструвати нерозривне з'єднання людини з природним світом.
Мапа Шукайте красу природи. Вони потребують захисту, вони повинні зберігатися. Якщо ви підтримуєте китайські зусилля, щоб зберегти життя цих милих людей, поділитися цим відео з друзями!
www.youtube.com/watch? v=qWryl6RZ7Bw#t=26
Фіналісти конкурсу «Міс Всесвіт» в національних костюмах. Просто пам'ятка!
Особини Авшвиц: Історії Шокінга