Редактор розважального сайту Isaac Fitzgerald пішов на ризиковий експеримент. Протягом тижня він погодився змінити свій стиль. Підшипник, коханець татуювань і джинси, Ісаак буде носити макіяж з понеділка по п'ятницю, і кожен день кількість косметичних засобів, що використовуються. Чи не так? Давайте подивимося, що сталося!
Вирізати себе під час гоління. У роті зливається крапелька крові. Я трахнув полоскання старого брита під струменем води, як це божевільна зробити її гостріше. Я ходжу її під ніс знову, вимийте себе, подивіться на себе в дзеркалі. Моя підборіддя виглядає дегустація. Я гойдалка. Але тепер я повинен, бо я пообіцяв два колеги, які я буду носити макіяж протягом всього тижня!
Що сталося перед
День 1
Я тільки використовувати олівець і чорнило сьогодні. Ніяких спеціальних. У день йде як звичайний. Робота, зустрічі, обід. Не помітили нічого! Кілька жартів від співрозмовників і босів стурбовані тільки відсутністю бороди. Помітили, що тепер знаю, що я шукав як в дитячому садку, але це все! Мій офіс має багато різних досвіду, але ніхто не помітив. Дивовижна
Навіть в домашніх умовах, моя подруга просто попросила мене, чому я поголені. Вона побачила туші тільки тоді, коли я особливо відмітив її присутність. Хоча вона схожа на ідею експерименту, але тільки заробила жахливий вигляд. Перед сном, вона запропонувала навчити мене, як правильно змивати. Я погоджуюсь.
День 2
(доб. 3)
Пристрій вже помітний сьогодні. Очима олівцем, маскування олівцем для обличчя, туші та компактного тонального інструменту. Зміни мого зовнішнього вигляду доповнюються блідістю - відтінком тонального було занадто легким. Навіть так, я все одно дивлюся незвичайно весело, як якщо я був спати на шовкових аркушах щодня до! Учні, які дізналися про сутність експерименту, подихають про мій політ. Вранці, але це якось віддає мені - вони говорять не про ступеню шапки або погану сорочку, але про моє обличчя!
Після роботи, барменний друг, непристойно просить про макіяж, заливає мене пиво з коментарем: «У світі далі, чим більше він знизився.» Пізніше він, як і офіціантка того ж закладу, компліментує свої вії. Тексти пісень, а це означає: Люди дивляться на мене, але нічого більше. Вдома, вона жартує про своє знайомство з персонажем в німецькій експресіоністській плівці, а після миття, члена поп-панк-групи. Але вона любить все.
День 3
До попереднього набору косметики додано рум'яна. Деякі коворкінги, які переглядали експеримент з дня, вже були вбиті в потік, і тепер оточують мене, вказуючи припливи щік. Офісний менеджер каже, що вона отримує багато електронних листів про мене. Це досить нормально - люди не хочуть, але вони цікаві.
На метро, старші люди дивляться, коли я проходжу. Ті, хто молодше не звертають увагу. Людина з макіяжом, як шахта нічого нового в Нью-Йорку. Однак зараз я почав помітити косметичні засоби на інших - глянцевий губ, туш, рум'яна ... Що ще, тепер я можу побачити, які чоловіки в транспорті можуть використовувати краплі макіяжу!
День 4
Сьогодні це головний день експерименту - помада і обрізка очей додано до комплекту макіяжу! Я не згадував про це до того, що рішення брати участь у досвіді макіяжу вплинуло на другу шахти, що показує для партії з темно-синіми очима. Що мені гірше?
Право після Я кладу на макіяж, я маю нараду, де я тільки один тут, чоловік. Я був вражений критикою і компліментами жінок щодо мого макіяжу. Але чоловіки в офісі намагаються не подивитися на мене. Я використовую для взаємодії з колегами та друзями, зберігаючи контакт очей, тому це нове для мене.
Я намагаюся їсти локшину на обіді без пошкодження мого макіяжу. Через деякий час, під час якого я попадала макарони в роті, як мати птах – курча, я даю. Час, щоб перейти до ванної кімнати і протерти помаду.
День 5340765
Останній день - це час, щоб випробувати все! Глибокий макіяж в пурпурних і синьо-чорних тонах, блиск, і щось інше, що навіть робить мене здаватися більш тонким - просто деякі види змивальників! Тепер я шукаю, як підлітковий вік Lorde вентилятор. Впевнений, що я впевнений у собі. У зв'язку з тим, що з моєю «комбатною розмальовкою» бути розмариновано просто з руки, або тому сьогодні є останній день експерименту, я не маю ідеї. Однак факт залишається. Я відчуваю себе чудово. Я шукаю людей в око, і вони, в свою чергу, занурю мене. У офісі співробітниця з словом «Ви принцес-го!» дає мені «п'ять». На вулиці пасер-завтра і тримайте очі. У барі далекий друг привітає мене з фразою «Ви дивитесь чудово!», і незважаючи на те, що ми не захопили раніше, тепер робимо.
Станція метро забита. На пастиках я потрапив до чоловічої ходьби в зворотному напрямку. "Одіння шляху, фрика, - каже мені і зникає в натовп. Це те, що я чекав всі ці дні, але як завжди з довгою очікуванням і коли це відбувається, я не готовий. Я стояти там, намагаючись зрозуміти, що сталося перед натовпом бере мене до перевезення.
Я не впевнений, що він помітив макіяж.
Зірка кожного автомобіля. Чоловіки та жінки, молоді та старі. Але я бачу багато посмішок, і найяскравіше жінка з великими, яскраво фарбованими губами. Сьогодні я шкодую про миття мого макіяжу.
Ім'яЯ не зносила макіяж, тому я не зносила його. Я не дізнався, як носити його, і ще більше, щоб змити його. Але в деяких випадках я хотів би зробити. Мапа Я повинен мати щось нове.
На тиждень в макіяжі відкрили багато для мене. Як я відчував, як інші відчували, як косметика контрастує з моїм зовнішнім виглядом, як мало потрібно зробити людей навколо себе комфортно. Багато людей комфортні з макіяжом. Він виглядає привабливо, акцентує увагу людей на тому, що ви хочете і приїжджаєте до пучок різних речей. В останній день експерименту я дійсно розумію, чому жінки потребують косметичних засобів.
Я знову збираю свою бороду. Однак мій досвід навчив мене деякі хитрощі з кремами і порошком. Хто сказав, що борода буде виглядати погано з зеленою тушкою?
Як ви можете побачити, що ви не тільки отримали багато нових вражень, але і знайшли щось корисно для себе. Чи можна зробити такий експеримент? Поділіться цією статтю з друзями і почуйте свою думку!
www.buzzfeed.com/isaacfitzgerald/this-is-what-one-man-learned-from-wearing-makeup-for-aweek