553
10 кращих епізодів з неповторним Adriano Celentano Це блискучий!
Коли ви думаєте про генії сучасності, ім'я відомого італійського співака, актора і чоловіка з неймовірною харизмою – Адріано Кельентано відразу приходить до розуму. Все прекрасно в цьому майстері: від зовнішнього вигляду і голосу до лицьових виразів і жестів. Він не може бути захоплений! Навіть люди, які скептично ставляться до своєї роботи, визнають свій неймовірний талант. Celentano це людина свята! Де він з'являється, є тепла атмосфера і гарний настрій. Але мені, незалежно від того, як ви описали його, вона все ще не буде достатньо, щоб передати хліб цієї душі людини. Найкращий актор і співак охарактеризує свою роботу.
Це 10 кращих епізодів всіх відомих кіно шедеврів з неімітатором Adriano Celentano в ролі назви. Брілліантна дія! Ви не можете відчувати його!
1,1 км Танцююча на Винограді (Таймінг сиру)
2. "Я не люблю тебе..." (Українська)
3. У Телефонна бесіда ("Обговорення роси").
4. У Знаменитий пуховик від Celentano ("Ace").
5. Умань Різниця віка ("Часливий коханець").
6. Жнівень Фінти на весняній дошці ("Докладно в любові").
7. "Я спрага..." (Українська)
8. "Зроби!" (Українська)
9. Навігація «Як багато цукру ви маєте у вашій кави? й
10. Так що плаття не зіпсує... ("Часливий коханець").
Я хотів переймати всі ці фільми. Цей фільм варто повернутися до. Кожна картина, в якій Адріано Келентано зірвав, це просто шедевр з порцією гарного гумору! Подаруйте своїм друзям незабутні враження!
за допомогою igenno ru
Це 10 кращих епізодів всіх відомих кіно шедеврів з неімітатором Adriano Celentano в ролі назви. Брілліантна дія! Ви не можете відчувати його!
1,1 км Танцююча на Винограді (Таймінг сиру)
2. "Я не люблю тебе..." (Українська)
3. У Телефонна бесіда ("Обговорення роси").
4. У Знаменитий пуховик від Celentano ("Ace").
5. Умань Різниця віка ("Часливий коханець").
6. Жнівень Фінти на весняній дошці ("Докладно в любові").
7. "Я спрага..." (Українська)
8. "Зроби!" (Українська)
9. Навігація «Як багато цукру ви маєте у вашій кави? й
10. Так що плаття не зіпсує... ("Часливий коханець").
Я хотів переймати всі ці фільми. Цей фільм варто повернутися до. Кожна картина, в якій Адріано Келентано зірвав, це просто шедевр з порцією гарного гумору! Подаруйте своїм друзям незабутні враження!
за допомогою igenno ru
10 місць, заборонених до відвідування. Це не буде згадувати в довідниках. . й
Топ 15 фільми, які назавжди змінять ваше ставлення до життя Не забудьте побачити його!