Вона вирішила продати все для виконання своєї мрії. І змінив життя різко!

Все сниться про те, як зібрати достатню кількість столицю для старшого віку, щоб з спокійною душею можна відступати. Але наші пансіони про старість, що живе цією літньою жінкою, можуть лише мріяти. 86-річний американський пансіонат Lee Wachtsetter вирішив принаймні у віці, щоб пити щастя і реалізувати вичерпне сон. Для цього вона мала платити велику ціну... Пансіонат продала всі свої володіння і провів всі її заощадження, щоб зробити дуже незвичайну подорож до найкрасивіших кутів світу для відпочинку її життя. . й

542280

За останні 7 років вона живе на круїзному кораблі Crystal Serenity. П'ять порад, що вона завжди була божевільна про подорожі. І як тільки вона мала шанс, вона завжди хотіла піти на круїзі. Це перше місце в 1962 році. З тих пір жінка не може уявити себе без подорожі! У 1997 році, як і раніше її смерті, чоловік, який також поділився своєю пристрастю дружини, розповів їй: «Ой, тримайте подорож». Не зупиняйтесь. Ці слова стали справжньою інструкцією для жінки.

Лі Вахтсеттер в даний час на 283-му шляху. вона дуже рада, що вона колись зробила дуже складне рішення, для якого багато просто засудили її.

Не думайте про це, це не покинутий старик, який пішов з ластівки. Лі має 3 сини і онуки, які живуть в Майямі. Повідомляємо про те, що вона намагається спілкуватися з ними на Скайпу.

Щорічно Wachtsetter проводить близько 165 тис. дол., щоб жити повноцінним життям. У вартість входить окремий люкс і щоденне харчування найвищого класу.

Увечері стара жінка займається кульковою танці, до якої вона приурочила понад 15 років свого життя. Для загального розвитку, щоб говорити, вона навіть іноді відвідує всілякі лекції та семінари.

Жінка частує місцеві вечері та вечірки. Багато пасажирів, які часто подорожують на цьому лайнері, вже вважають Лі Вахтсеттер «теїри». Вони навіть приїхали з особливим нікзаком для неї - "Мама Лі". Активний блогер Penny Хотіла, яка колись пощастило зустрітися з цією неймовірною жінкою, припускає, що це єдина людина, яка зустрілася, і хто показав її, як насолоджуватися життям. Вона здивує спрагу для життя, що Лі володіє таким передовим віком.

Lee Wachtsetter сама говорить дуже анімовано: «Всі члени екіпажу роблять все необхідне для того, щоб тримати мене щасливими». Деякі з них стали для мене родиною. Якщо ви дізнаєтесь, що я хочу, вони починають шукати. Навіть якщо доведеться витрачати багато часу. У всьому житті, ніхто не лікував мене так ретельно. й

Лі також має пристрасть для танців, і каже, перш ніж я почав жити на цьому кораблі, я пропустив світ на лінії Голландії. Він пішов приблизно на три роки... Потім вони скасували танці. І довелося залишити. Я здаю кожну ніч на кілька годин протягом багатьох років.

Р

Побачити себе те, що ця енергійна жінка здатна. Вогнетривке озброєння

У цей казковий час Лі відвідав понад сотні країн світу. Вона любила Стамбул

Я захоплюю цю жінку, яка мала силу і рішучість для виконання мрії життя. Я хочу, щоб були більш прихильники у світі, які навіть у старій вікі, не боялися залишити своє звичне місце.

Це життєздатність, що наші пенсіонери, які працювали в житті, не можуть дозволити собі це. Багато з них підраховують пені, не знаючи, що завтра тримається на них. Як і Лі Вахтсеттер, вони заслуговують на життя найкращого віку. Поділіться цим дивовижним сюжетом з друзями. Ви бачите, щось змінить в нашій країні. . й

www.usatoday.com/story/travel/cruises/ 2015/01/19/жінка-pays-164k-per-year-to-live-on-luxury-cruise-ship/22030011