Цей єдиний тато підписаний до школи краси. Він мав найсолодшу причину.

Які батьки люблять для своїх дітей? Так, коли 3-річної Іцці захотіли її одну тату Greg Wickhurst, щоб заварити її хвостиками, він не мав вибору, але піти на перукарські курси стилі.

Рік тому Грег відокремився від дружини. Більшість часу мало Іцці тепер витрачає з батьком, що змусили його гасити всі тонкощі життя дівчини. У коледжі, де працює Никтурст, має факультет косметології. Грег вирішив піти там і попросити їх навчити його робити нормальні зачіски. Я вже зроблю свою дочку регулярний хвоща, рибний хвіст і навіть французьку косу,

Грег не може протистояти своїм навичкам перед друзями на Facebook, тому він розміщує фото своєї дочки з її новими зачіски на своїй сторінці.

Тут є нездатні 3-річні Ізози та її тато Грег Вейкурст у людини!

5519

Коли Грег пішов на курси перукар-стиліст, він навчився зробити свою дочку так званою «золотою локонів».

І це краса. Яскрава любов її косички!

Я дізнався, щоб зробити регулярну косу, рибний хвостик або ялинку і французьку косу.

р.

«Я був шокований, щоб дізнатися, як легко зробити вузол. Спочатку я думав, що вона була за межами своєї влади, а потім один або два ... і це зроблено! Виявляється просто. й

р.

Одного разу це сталося, щоб зробити Izzy волосся, як Elsa. Що сталося.

Грег відкладає натхнення від інших мереж і передає ідеї зачіски на своїй сторінці Facebook.

, Україна

Він рекомендує, щоб всі батьки насолоджувалися кожним моментом, що витрачаються з дітьми, а маленькі діти зростають і скорочуються. Це ніколи не буде знову. . й

«Я люблю прокидатися щодня і прокидатися маленькою Ізози. Вона все ще дуже сонний з її обличчям проти шиї. Любов і довіра, що панує в нашій родині, не можна описувати за словами. Всі ці моменти варто багато!

Це жертви карбування і люблячі дади можуть зробити. Кожна дівчина мріє про такий батько! Скажіть цей дотик історію про малюка Izzy і її dad Greg Wickhurst до ваших друзів.

за допомогою igenno ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное