На перший погляд вона виглядає як весела їзда на велосипеді. Але ви будете раді дізнатися, що це таке!

Ви вважаєте себе коханцем екстремальних відчуттів? Чи ви коли-небудь приймали байкер? Напевно, ви, як мені, так боїтеся з гігантськими і зрізаючими петлями, різкими поворотами і високою швидкістю, яку ви ніколи не сидите на цьому атракціоні. Але я покажу вам більше, є такі роликові береги світу, з яких навіть шанувальники сліпучих нервів з'являються надихаючи на лобі.

Якщо ви хочете спробувати свою удачу, то сміливо поїхати в Японію в Бразильському парку Вазистанських Високогір'я і їздити на небіоцикл, який надихає тихий жах для багатьох. На відміну від регулярних валикових берегів, цей атракціон досить повільний, що не робить його більш термічною. Я б сказав, що незабутня подорож по величезних просторах. Я, можливо, що ви не дивитесь на всіх. Але чекайте, ви просто не бачили його. й

Це насправді неба.

Це двоповерхова структура, яка має дві пари тумб, щоб кожен пасажир може контролювати швидкість.

На перший погляд вона виглядає дуже цікаво. . й

А крім сидінь, тут немає нічого, що може врятувати життя в випадковому стані.

Ви не можете бути впевнені, що ви не будете літати в будь-який інший кошик на наступні двері.

Я не знаю, як люди відчувають себе, коли вони проходять через ці петлі. . й

О, я забули згадати... У деяких зонах неба, ви навіть пощастите доторкнутися до коронок дерев.

Поки, це висота!

р.

Але не хвилюватися, бути спокійним. Просто не думають про висоту, просто не думають про висоту. !

Для того, щоб отримати уявлення про те, що вона виглядає як в житті, не варто лаці дивитися це відео:

Це не велика угода, це майже так само, як і їзда без велосипеда... тільки ви повинні знизитися від висоти декількох десятків метрів, а абразії будуть набагато серйозніше, ніж деякі зламані коліна. Тоді ви точно не знаходите на цю гірку знову! Я не знаю про вас, але я ціную своє життя і я б не робив цього. Покажіть цю крихкі поїздки до ваших друзів. Нехай вони не є.

www.wherecoolthingshappen.com/skycycle-a-crazy-pedal-powered-rollercoaster-in-japan/