Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

На перший погляд вона виглядає як весела їзда на велосипеді. Але ви будете раді дізнатися, що це таке!

Ви вважаєте себе коханцем екстремальних відчуттів? Чи ви коли-небудь приймали байкер? Напевно, ви, як мені, так боїтеся з гігантськими і зрізаючими петлями, різкими поворотами і високою швидкістю, яку ви ніколи не сидите на цьому атракціоні. Але я покажу вам більше, є такі роликові береги світу, з яких навіть шанувальники сліпучих нервів з'являються надихаючи на лобі.

Якщо ви хочете спробувати свою удачу, то сміливо поїхати в Японію в Бразильському парку Вазистанських Високогір'я і їздити на небіоцикл, який надихає тихий жах для багатьох. На відміну від регулярних валикових берегів, цей атракціон досить повільний, що не робить його більш термічною. Я б сказав, що незабутня подорож по величезних просторах. Я, можливо, що ви не дивитесь на всіх. Але чекайте, ви просто не бачили його. й

Це насправді неба.

Це двоповерхова структура, яка має дві пари тумб, щоб кожен пасажир може контролювати швидкість.

На перший погляд вона виглядає дуже цікаво. . й

А крім сидінь, тут немає нічого, що може врятувати життя в випадковому стані.

Ви не можете бути впевнені, що ви не будете літати в будь-який інший кошик на наступні двері.

Я не знаю, як люди відчувають себе, коли вони проходять через ці петлі. . й

О, я забули згадати... У деяких зонах неба, ви навіть пощастите доторкнутися до коронок дерев.

Поки, це висота!

р.

Але не хвилюватися, бути спокійним. Просто не думають про висоту, просто не думають про висоту. !

Для того, щоб отримати уявлення про те, що вона виглядає як в житті, не варто лаці дивитися це відео:

Це не велика угода, це майже так само, як і їзда без велосипеда... тільки ви повинні знизитися від висоти декількох десятків метрів, а абразії будуть набагато серйозніше, ніж деякі зламані коліна. Тоді ви точно не знаходите на цю гірку знову! Я не знаю про вас, але я ціную своє життя і я б не робив цього. Покажіть цю крихкі поїздки до ваших друзів. Нехай вони не є.

www.wherecoolthingshappen.com/skycycle-a-crazy-pedal-powered-rollercoaster-in-japan/