470
Соціальна рок-опера, або Як в Росії Останній жарт команди KVN подарував всім!
Пам'ятайте про старі дні, коли ви і всю сім'ю, зібрану на екрані телевізора, щоб подивитися наступний епізод популярної гумористичної телевізійної гри The Fun і Resourceful Club. У сім'ї була улюблена команда, для якої він щиро підтримав. З тих пір багато води витікали, але деякі речі залишилися дорогою до наших сердець. Я не збираюся сперечатися, КВН не такий же. Це почуття! Час йде - нічого не стоїть. Учасники Клубу також намагаються зловити хвилю сучасності і довести до загального огляду найпрестижніших проблем суспільства.
Ми представляємо вашій увазі минулий рік, проте, ДУЖЕ актуальні питання «Соціальна рок-опера» від улюбленої команди «Юніон» від Тюмена. Як тільки хлопці кинуть два жарти, приміщення просто кладуть в костюмі сміху. Як сьогодні в Росії? Хлопці просто вдарили пляму! «Год знає...» «Тільки Бог знає...»), слова від знаменитої пісні легендарної Королеви звучали, тільки слухаючи аудиторію сприймають щось абсолютно різне, що більш яскраво описує точну ситуацію. Останній жарт загинув зал в повітрі... Я дивлюся, якщо команда потрапила до неї?
Я сподіваюсь, що члени команди все ще живі і добре. Це не перший раз багато людей побачили цю розмову, але кожен раз я дивитися його, я все ще сміюся від мого серця. Що життя! Поділитися з друзями кількість команди KVN "Union" про проблеми пресування нашого часу.
www.youtube.com/watch? v=qSp392FHOW
Ми представляємо вашій увазі минулий рік, проте, ДУЖЕ актуальні питання «Соціальна рок-опера» від улюбленої команди «Юніон» від Тюмена. Як тільки хлопці кинуть два жарти, приміщення просто кладуть в костюмі сміху. Як сьогодні в Росії? Хлопці просто вдарили пляму! «Год знає...» «Тільки Бог знає...»), слова від знаменитої пісні легендарної Королеви звучали, тільки слухаючи аудиторію сприймають щось абсолютно різне, що більш яскраво описує точну ситуацію. Останній жарт загинув зал в повітрі... Я дивлюся, якщо команда потрапила до неї?
Я сподіваюсь, що члени команди все ще живі і добре. Це не перший раз багато людей побачили цю розмову, але кожен раз я дивитися його, я все ще сміюся від мого серця. Що життя! Поділитися з друзями кількість команди KVN "Union" про проблеми пресування нашого часу.
www.youtube.com/watch? v=qSp392FHOW
Ці тварини заблокували своє життя. Як вони відреагували на свій раптовий реліз безцінно!
Не секрет, що коти люблять коробки. Але ви будете дивувати, коли ви дізнаєтесь, чому!