Дивовижні зміни після місяця медитації! Я не можу вірити це те ж саме людину. . й

Ви думаєте, що медитація не може радикально змінити життя і зовнішній вигляд? Але Петра Сеідлера унікальна серія фотографій, які беруться до і після місяця практики медитації переконує вас щось абсолютно різне.

Ця серія зображень називається до і після. В рамках проекту «Контемпатори», візуальне дослідження фізіологічних та психологічних змін, що викликає медитація. Сайдлер Сайдлер «Я розробили цей проект для вивчення впливу інтенсивної медитації протягом тривалого періоду часу». Питання, які зміни ви робите після інтенсивної медитації? ?

У перший день датни, відступ 1-місячної медитації, попросив кожного учасника просто сидіти перед камерою. Для того, щоб не відволікти увагу глядача з зайвими речами, я фотографував людей на білому фоні. До того, як я взяв фотографію, я заданий, що кожен з них очікуваний від майбутнього досвіду. Це був день. Наприкінці програми після 30 днів медитативної реабілітації я запросив кожного суб’єкта сидіти на одному фоні, як на початку. Цього разу я попросив їм, що місяць медитації приніс їх. В результаті, як кажуть, є. Шукаєте фотографії до і після практики медитації, ви починаєте розуміти, що всі ці люди пройшли через досвід трансформації. Давайте подивимося на фотографії самостійно і виводимо певні висновки. й

Ось деякі фотографії. Що ви думаєте про це?

р.

Я не знаю, якщо вас цікавить східна духовна практика, але ви можете побачити відображення внутрішнього миру і спокійності на обличчі кожного учасника з неозброєним оком. Здається, що в очах цих людей було інтерес до життя. Деякі з них можуть навіть мати досвідчене освітлення. Покажіть ці драматичні зміни після місяця провокації медитації друзям.

peterseidlercoaching.com/meditation-before-and-після