Вона звинуватила його, викликаючи його "брудний велосипед". Але цей хлопець не плутався і дав їй гідну відповідь!

На жаль, більшість людей, які не знають про них. Ми всі фрукти нашого минулого, що включає в себе багаж батьків і досвіду. Таким чином, ви повинні розуміти, що останнє - судити людину своїм зовнішнім виглядом. Це так само, як слухняти книгу свого чохла, і це дуже особисте повідомлення від хлопця, який знає, що це так, щоб бути судженим вашим виглядом. Його щирі слова причалу і кладуть все на своєму місці:

Це звернення до сім'ї я був досить щасливий, щоб зустрітися з одним з ресторанів Тім Хортонс:

Я гнійний 125-повний хлопець, який має сильну пристрасть до мотоциклів і тату. Як бачите, у мене є багато з них. Я люблю пиво. А з-за кордону, це може здатися, що я гона виводити душу з вас, якщо ви просто подивитеся на мене недбалий.

Але про те, що ви не знаєте. Наприклад, я був щасливий одружений 11 років, мій дитина називає мене Татусь, я успішно закінчив коледж, мій мама гордий мене і продовжує розповідати всім, як щасливий він повинен мати такий чудовий син, мій нефрит також обожнює їх дядько. Коли моя дочка зламала свою руку, я, ймовірно, вона загинула більше, ніж вона зробила. Я люблю читати книги, я допоможи людям, я відвідую ветеранів та піклуюся про них. Поведи мене, я сором'язлива, щоб визнати його, але я загинув під час перегляду Armageddon.

Тож наступного разу я посміхатися і сказати hello до вашої дочки, і ви заберете її знову і скажемо, "О, мед, ми не будемо говорити про брудні велосипеди ..." знаю, що це "брудний велосипед", який ви захочете потім, буде першим, хто прийде на допомогу, якщо ваш будинок, Бог заборонений, опіки і заощаджує вашу дочку золоті риби, до тих пір, поки малюк не сумний і не плаче.

Далі ви судите чоловіка своїм зовнішнім виглядом, пам'ятайте слова цього великого хлопця з величезним серцем. Зовнішній вигляд неординарно децептивний. Крім того, ця жінка пощастила, щоб поїхати на таку чоловіка. Потрібні чоловіки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, чоловіки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки, жінки Розкажіть своїх друзів про це обструктивну історію.

за допомогою igenno ru