10 сімейних пар, одружених більше половини століття, покаже, як зберегти істинні почуття Любов всіх вікових категорій!

Всі скептики, які не вірять в існування вічної любові, легко примирають. Досить просто показати їм пару старих чоловіків в любові, які повільно прогуляють по площі, тримаючи одну руку. Або привернути увагу нездійснених до ветерана, який витягне останні гроші з гаманця своїми руками, щоб купити свою улюблену троянду. Так, істинні почуття не згасали з смертю Римо і Джульєтта. У світі, що любов існує.

Він вважає, що всі роки любові є покірним і намагається передати це повідомлення всім. Просто подивіться на цю приголомшливу фотопідбірку старших пар, які вдалося здійснити щирість своїх почуттів через роки. Шукаю їх, я розумію сенс слів: у хворості і здоров'я, до смерті не входить. Цікаво, що вони готові поділитися секретом того, як зберегти такі стосунки жива половина століття пізніше.

1,1 км Євген Кишин згадав, що він зустрів дружину на танці у 1938 році. А друг запросив його танцювати і пообіцяв, що там буде багато красивих дівчат. Вже один хлопець підійшов до майбутньої дружини Кісіну, але вона відмовилася від нього танцювати. Побачивши це, Євген дуже боїться, але ризикував. Ось як він вийшов.

2. Золота Поляк знала свого майбутнього чоловіка до війни. Тим не менш, він був набагато старшим і не звертав увагу на дівчину. Коли вони повернулися з війни, вони повинні знати один одному. По-іншому, це не любов до першого погляду. Але цього серпня пара святкує 63-річчя разом. Які інші докази потрібні?

3. У Яков Шапірштейн надзвичайно дієслово в любовних справах: Що таке секрет любові? Я бачу, я не розкриваючи секрети. й

4. У Джінг Лін Чен і Lai Mei Чен зустрівся з ДТП. Чоловік був лише три дні на відпочинку в іншому місті, де він зустрів свою любов. З одного боку, коли Jin повернувся додому, Вони не мають телефонів одночасно. Пару написав листи щотижня, але вони пішли на 20 днів. Так пара накладена протягом п'яти років. Чи існують будь-які перешкоди для любові?

5. Умань Абе і Ген Малі святкують 68-річчя цього року. Так, ви почули прямо! Друзі просять, як жінка зуміла знайти жінку як джинси. Він має лише одне пояснення: Він добре проминув.

6. Жнівень Шила Ньюман згадує, як вона мала писати роботу на музику. Її мама порадувала її йти до Давида. Він сказав, що він допоможе, але тільки за умови, що дівчина все ще буде писати себе. Музика, яка з'єднала їх разом.

7. Про нас Лайла Рамос вважає, що, незважаючи на блискі сірого волосся в її волоссі, вона і її чоловік не змінює серця, і їх почуття тільки посилюються щодня. Зрозуміло, коли ваш чоловік є вашим першим і тільки любов'ю.

8. У Мойсей Рубінштейн 88 і його дружина 85. Всі вони хочуть жити разом ще 5 років. «Ми з нетерпінням чекаємо на весілля наших онуків. Це найважливіше після того, як не хоче бути самостійно. Немає нічого додавати.

9. Навігація Angie Terranova коментує, що коли ви живете рукою з чоловіком протягом десятиліть, ви не помітили старіння. Дуже важливо. Не один вважає, що він буде 84 завтра і він буде навіть старшим. Ви просто повинні насолоджуватися кожним днем разом!

, м. Київ

10. Фред і Фран Фетерман пам'ятають, як вони зустрілися в 1939 році, коли вони не мали грошей. Компанія, члени якої були майбутніми дружинами, завжди зустрічалися в квартирі їх взаємного друга Бетті. Не було такого, як дата або романтичні вечері в ресторанах, не було достатньо грошей, щоб це зробити. Вони були одними, і це те, що має значення.

Я розумію, що секрет цих пар є те, що вони просто любили один одного незалежно від того, що. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І ці старі любителі довели її.

Якщо будь-який з ваших друзів сумнівається, що є любов у світі, просто показати їх ці фотографії!

за допомогою igenno ru