Я не можу прийти до мого почуття, коли я знайшов ці дівчата близнюки. Я не вірю!

Є багато випадків, коли природа вирішила зробити жарт. І, якщо люди або тварини з різним кольором очей - явище досить поширене, то бачити близнюки, які відрізняються навіть за кольором шкіри, явно не всім.

Він ніколи не перестає шокувати вас. Сьогодні ми покажемо вам дві сестри, які народилися в той же день, з тими ж батьками і під тим же дахом, але не скидати, як один одному. Вони люблять яну і янь, як чорно-білий, як лід і вогонь. Але це їх особливість і унікальність. Я впевнений, що ви ніколи не бачили такого явища до!

Коли ви і ваша сестра дуже відрізняється, це не дивно, що ви не пов'язані. Ці дівчата з Глостера (Великобританія) повинні показати свої свідоцтва про народження.

Зустрічайте сестри Люсі та Марія Айлмер. І вони близнюки. Так, ви почули прямо!

Ці унікальні дівчата були народжені в січні 1997 року. Дона, з Ямайки та батька їх білого, повідомили про місцеві ЗМІ. Люсі (ліво) сказали, що матір їх шокували, коли вони народилися.

«Коли ми народилися, моя мама була в ударі. Після того, як всі параметри, такі як колір шкіри не визначаються результатами УЗД при вагітності, говорить дівчина. Моя мама не мала ідеї, як вона була, коли ми народилися. На даний момент милосердя повернулися до неї, вона безмовна. й

«Не вірить ми близнюки, тому що я темний і Люсі білий», - сказав він. Якщо ми одягаємо те ж, ми не дивимося як близнюки або навіть сестри! Коли ми зустрілися з новими людьми, ми попросимо показати свідоцтво про народження, щоб довести, що ми близнюки. Дівчата мають велику сім'ю: вони мають два старших братів і сестри.

р.

Багато хто відмовляється вірити, що дівчата мають однакові батьки. Коли сестри були маленькими, люди думали, що вони були просто хорошими друзями, які зробили історію для себе.

Зараз сестра виросла і навчалася в різних коледжах: Марія вивчає закон в Челтенхемі, і Люсі досліджує образотворчі мистецтва в Глостері. Але незважаючи на те, що вони абсолютно різні і різні, дівчата вважають, що зв'язок між ними дійсно сильний. "Ми пишаємося близнюками, - каже Луки.

Що ще можна додати? Неважливо, що ваш колір шкіри, розріз очей, структура вашого тіла. Головне, що є люди поруч з вами, які люблять тебе. Особливо, коли ви поділитесь своїм кровом.

Якщо ви дивилися явищем цих близнюків, обов'язково поділіться цим повідомленням з друзями. Вони будуть шоковані!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8