Ця пара кинути свою роботу, побудував будинок на колесах і вирушив на подорож. Неймовірна історія!

Вже два роки тому, мій молодий чоловік Гульяму і я тягував з високою орендною ціною, наші дещо непотрібні володіння, кредити, борги і неприємні роботи, які привели до того, що ми вирішили радикально змінити наш шлях життя. Я вже почав вірити, що я ніколи не змогла реалізувати свою пристрасть до письма, ті ж почуття, що торкнулися Ґільюмом про улюблене переслідування фотографії. Тоді ми вирішили подбати про наш маленький будинок. Ці маленькі будинки надихнули нас, щоб перетворити наше життя вниз і, нарешті, зробити наші мрії. Ми об’єднали план виконання: 1. Купити крихітний будинок. 2. Візьміть однорічну подорож до Північної Америки. 3. Створіть портфоліо мандрівника, який може показати людям альтернативну можливість жити. Гуільюм буде фотографуватися і я буду писати.

Ми почали будувати наш крихітний будинок з майже нульовим досвідом в галузі будівництва. Все, що ми були великим ентузіазмом! Не було ідей, що це не буде будинку в традиційному розумінні слова. Після проходження ряду помилок, життєвих уроків і розчарувань, ми нарешті загинув кілька птахів з одним каменем і відкладаємо на подорож нашої мрії в крихітному будинку на колесах.

За 6 місяців ми покрили шлях 17,000 кілометрів. У цей час наш крихітний abode неодноразово переніс нас на неймовірні пригоди. На шляху ми зустрілися тисячі однодумців, які, як і нам, живуть в невеликих хатих, деревних будинках, Юрцях, катерах і так далі. Гільюм фотографував ці дивовижні люди, як я описав свої захоплюючі історії. Це просто невелика частина того, що ми навчилися з цієї подорожі.

Дві роки тому, ми здавалося б, нестерпне навантаження. . й

Здавалося мені, що моя письмова кар'єра повинна бути доставлена в відпочинок. А потім переїхали в крихітний будинок!

Ми реалізували наші попередні цілі.

Ми будували будинок практично нічого.

Ми не змогли уявити, що це відокремлене місце буде одним днем стати чимось непривабливим, ніж звичайний будинок.

Як кажуть, про те, що ми зробили все, що ми хотіли і пішли на подорож.

693874

728864

р.

17,000 км. Тисячі нових знайомств Дозени цікавих історій життя... Це робить нашу подорож більш цікавим.

Вони кажуть, що для того, щоб заповнювати ваше життя свіжими квітами, вам потрібно зробити крок з зони комфорту і зробити те, що ви раніше не зробили. Ви хочете отримати новий досвід? Почати діяти в абсолютно новий спосіб! У той же час ці люди не бояться, вони дали все: робота, будинки, друзі і вирішили змінити своє життя один раз і назавжди. Дуже дякую! Якщо ваші друзі в серці вважають себе пригодами, але бояться рухатися, поділитися цим життям з ними.

www.facebook.com/tinyhousegiantjourney