Цей хлопець робить блискучі речі з речей, які ви зазвичай відкинути. Я ніколи не думав про це!

Люди, які збирають або збирають старий ярус, як правило, називають Плюшки. Але Джон Лопес, талановитий артист і скульптор, який живе в Північній Дакоті, знає цінність всього і знає, як ефективно використовувати навіть найвибагливіші речі. Він провів весь дитинстві на ранчо. Сьогодні він створює приголомшливі скульптури з паровою панеллю — що ви можете подумати про — від старих сільськогосподарських машин і відходів металів, коротко, металобрухту. З'єднання нез'єднання про нього! Що таке сільське господарство та велике мистецтво? Але унікальні твори Джона Лопеца дійсно хвилюють розум і викликають глядача дикої захоплення. Ні, це не скульптури в звичному розумінні слова. Це мистецтво, яке зберігає темпи з часом, де людство має багаторічну майстерність механіки і найскладніші сучасні технології.

У творчому арсеналі митця освоювали весь світ тварин: чарівні і вражаючі скульптури буффало, коні, ательоподії, овець, ведмедиків і навіть динозаврів. Від чого ви бачите! Подивитися деталі, з яких виготовляються ці незвичайні твори мистецтва.

Залізо, творча кар'єра Івана почалася дуже раптово - на кладовищі. Після смерті своєї коханої тітки налаштовують себе завдання створення сімейного кладовища. І коли він зварив паркан на могилі своєї тітки, він раптом прийшов з цікавою ідеєю - прикрасити його і зробити невеликий металевий ангел на воротах. Цей захід дав початок творчості цих дивовижних скульптур.

р.

«Я люблю це!» Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, я ніколи не нудьгувати або відгнічувати. Створюючи нову скульптуру, я намагаюся вдосконалити як художник, говорить ентузіазмом.

р.

р.

«Прихована частина мого творчого процесу полягає в тому, що я збираю всі шматки і деталь, деталь створююю щось абсолютно незрівняне і відрізняється від того, що сталося раніше. й

Цікаво, як довго він бере на одну з цих скульптур. Будь-який з них - шедевр. У кожному точно передається постави і рухи тварин. Цей хлопець дійсно майстер своєї справи! Покажіть ці дивовижні скульптури з паровою музикою для ваших друзів. Я гадаю, що вони будуть скажені!

Веб-сайт: www.johnlopezstudio.com