464
Після того, як цей гоночний роликовий берег буде здаватися вам дитяче задоволення. Адреналін від графіків!
Чи ви їдете в Чикаго? Потім додайте цю пам'ятку до списку обов'язкових місць! Здавалося б, подивитися на місто з висоти тривіал, особливо в мегамістах США, де є так багато хмарочосів з спостережними платформами. Але це все інше! Розважальні розваги для гальмівних і недорогих, тяжіння шин пропонує «гору біля міста з іншого кута». Ім’я перекладається з англійської мови як “слопе” або “слопе”, яка, за принципом, відображає всю сутність. Але спокійно стояти на цьому "спів" не кожен може!
Принцип залучення: оглядовий майданчик, сидіння 8 осіб, «листя» від хмарочосу і займає нахилне положення, буквально висить по вулицях міста. Я можу уявити, що таке буріння емоцій, які відчужуються в цьому моменті, і скільки вражень ви можете взяти з собою! Звісно, люди з страхом висоти замовляється вводити тут - після всього, сама атракціон розташована на 94 поверсі Джона Ганчацького центру, понад трисот метрів над землею!
В результаті у нас є ідеальний розважальний центр. Якщо ж люди можуть похвалитися цим! Що робити? Поділіться цим відгуком з друзями, див. у випадку, якщо вони хотіли б зберегти вашу компанію?
www.youtube.com/watch? v=24oF4NgIo8I
Принцип залучення: оглядовий майданчик, сидіння 8 осіб, «листя» від хмарочосу і займає нахилне положення, буквально висить по вулицях міста. Я можу уявити, що таке буріння емоцій, які відчужуються в цьому моменті, і скільки вражень ви можете взяти з собою! Звісно, люди з страхом висоти замовляється вводити тут - після всього, сама атракціон розташована на 94 поверсі Джона Ганчацького центру, понад трисот метрів над землею!
В результаті у нас є ідеальний розважальний центр. Якщо ж люди можуть похвалитися цим! Що робити? Поділіться цим відгуком з друзями, див. у випадку, якщо вони хотіли б зберегти вашу компанію?
www.youtube.com/watch? v=24oF4NgIo8I
На 2 роки ця дитина отримала звання найсмачнішої дитини у світі. Його історія шокує!
Інтернет-магазини: Виявлення та реальність. 20 нових речей, які зробили своїх власників крі . .