Після того, як цей гоночний роликовий берег буде здаватися вам дитяче задоволення. Адреналін від графіків!

Чи ви їдете в Чикаго? Потім додайте цю пам'ятку до списку обов'язкових місць! Здавалося б, подивитися на місто з висоти тривіал, особливо в мегамістах США, де є так багато хмарочосів з спостережними платформами. Але це все інше! Розважальні розваги для гальмівних і недорогих, тяжіння шин пропонує «гору біля міста з іншого кута». Ім’я перекладається з англійської мови як “слопе” або “слопе”, яка, за принципом, відображає всю сутність. Але спокійно стояти на цьому "спів" не кожен може!

Після того, як цей гоночний роликовий берег буде здаватися вам дитяче задоволення. Адреналін від графіків!

Принцип залучення: оглядовий майданчик, сидіння 8 осіб, «листя» від хмарочосу і займає нахилне положення, буквально висить по вулицях міста. Я можу уявити, що таке буріння емоцій, які відчужуються в цьому моменті, і скільки вражень ви можете взяти з собою! Звісно, люди з страхом висоти замовляється вводити тут - після всього, сама атракціон розташована на 94 поверсі Джона Ганчацького центру, понад трисот метрів над землею!

В результаті у нас є ідеальний розважальний центр. Якщо ж люди можуть похвалитися цим! Що робити? Поділіться цим відгуком з друзями, див. у випадку, якщо вони хотіли б зберегти вашу компанію?

www.youtube.com/watch? v=24oF4NgIo8I