Ця дівчина зберегла рак груди. Що зробив після того, як шокували мільйони!

На жаль, ніхто не імунітет від смертельних захворювань. Незалежно від того, що здоровий спосіб життя людина веде, незалежно від того, що він їсть, незалежно від того, як він намагається захистити себе від стресу, хвороба може прийти на самий несподіваний момент. Інтернет-магазин вирішив не мовчати про найважливіше. Сьогодні ми розповімо вам історію дівчини, яка знайшла мужність поділитися своїми враженнями зі світом. І зробити це досить відвертим і ударним способом.

Уявіть звичайну 23-річну дівчину, повною міцністю і енергією, яка користується життям і навіть не вдаючись до того, що незабаром все вийде вниз, коли вона діагностується раку груди. Аліссон Снар постраждав багато: вона змушена була пройти подвійну мастектомію (хірургічну операцію для видалення молочних залоз) і кілька курсів хіміотерапії. Після того, як дівчина вирішила піти на дуже відчайдушний акт, який припинив мільйони людей. Не поспішайте засуджувати Alisson, дуже скоро ви будете розуміти, які цілі вона переслідувала і що вона бажала досягти, голодуючи в такій бані фотосесії.

Все життя Алісона раптом втратив своє значення в травні минулого року, коли вона діагностувала рак грудей.

Пухлина була злоякісною. У таких випадках єдиним способом є видалення молочних залоз. Дівчина вирішила лежати під лопаткою, знаючи ідеально, що чекає її. Але не було повороту назад.

Після проведення хірургії грудьми Аліссон провів кілька курсів хіміотерапії. Вона втратила свої груди, її волосся, і її загальне здоров'я погіршилася десять разів. Але навіть цього жаху не поламав дівчинку - вона зуміла дивитися на очі її проблеми.

Аліссон вирішив документ, що йде в її житті. Для цього вона вибрала досить незвичайний формат: з'являтися голими в бані фотосесії, щоб картина явно показала голову без волосся і місця, де груди використовуються. «Мої жінки хочуть забути цього жаху, але не мене. Це невід'ємна частина мого життя і вона формує мене для того, хто я сьогодні, Еллісон сказав.

Тексти пісень, а це означає: Поведінка мене, дівчина не переслідувала мети стати відомим, голий для публіки, так як це тепер робить, alas, кожен другий. Таким чином, вона бажала не сказати щось, але щоб потерти світу, що ніхто не має ніяких гарантій в майбутньому, і страшне захворювання може перенабирати всіх незалежно від віку, релігії, статі, кольору шкіри або фінансового стану.

Дівчина була щаслива співпрацювати з талановитим фотографом Брюс Мойл, який став переселенцем з історією Алісона і разом з її розвивали концепцію фотопроекту.

І це фотографії Снар з своєї персональної соціальної сторінки. Завдяки макіяжу і гною дівчина ефектно виглядає навіть під час хіміотерапії.

Фото: Facebook

Весь цей час Аліссон був підтриманий своїм дружцем, 19-річною Dwayne Darcy. Він не був частиною з коханим для того моменту, як вона діагностувалася жахливою діагностикою.

Р

Завдяки такій потужній підтримці коханої людини Аліссон не втратив серця і сміливо здивував всі ті складні обставини, які впали на неї, як відірвати від чіткого неба.

По дорозі, щаслива пара має намір одружитися найближчим часом і навіть думати про дітей. Це те, що віра в краще, щоб люди!

Я не маю сумнівів, що ви дивилися на дії молодого Алісона, який взяв участь у фотосесії на кандді та з'явився безкінечно перед аудиторією. Що вона заслуговує глибоку повагу її. І спасибі Богу, що біля дівчини в такій непростій годині був близькою людиною, яка повністю підтримувала її. Як ви бачите цей метод підвищення обізнаності про рак?

Я впевнений, що ви покажете всіх ваших друзів про це повідомлення - ви не можете тримати його спокійно!

www.dainteresdit.ge/sazogadoeba/3335-24-tslis-gogonas-dzlieri-da-gulakhdili-fotosesia-ormagi-masteqtomiisa-da-qimiis-shemdeg-13-foto.html?