Ви, мабуть, переконували, що в наш час, щоб продати щось вигідно, вам потрібна якісна реклама. Без презентабельної презентації, продукту або сервісу, алас, практично не має шанс стати предметом підвищеного попиту споживачів. Цей фонд добре навчався маркетологів та PR-фахівців у всьому світі.
Не секрет, що високоякісна професійна фотографія і подальша вміла обробка кадрів на фоторедакторах може перетворити навіть найстрашніше і непотрібне в цукерку. І коли мова йде про продаж нерухомості, то потрібно розуміти, що ці дні без хорошого оголошення і фото класу класу розкоші Ваш будинок не зацікавить будь-якого покупця. Дуже багато змагань!
Я запрошую Вас розглянути кейс, який показує, що ця теорія виглядає як на практиці. Це сталося зовсім недавно. Подивіться на цю особняку. Він знаходиться в місті Орландо, штат Флорида, США. Власник будинку вирішив продати його шляхом розміщення оголошення на одному з спеціалізованих інтернет-ресурсів. За 224 днів ніхто не зацікавився особняком, і власник не міг зрозуміти причину цієї відмови. Після того, як він отримував ріелтора, який взяв повну відповідальність за успішне укладання угоди з покупцем.
Коли фахівець з нерухомості перевірив оголошення на сайті, він зрозумів, що саме лов був. Перш за все, ріелтор вирішив змінити фотографії будинку, розміщеного на сайті, пропонуючи співпрацю з фотографом класу Гаррі Лім. Він справляється з його завданням по всій 200 %: 28 лютого об'єкт був фотографований, 1 березня фотографії були оброблені і показані власнику, а 2 березня - заливається на сайті. Ви не вірите, але тільки 8 днів, 10 березня цього року будинок вже мав покупця!
Іншими словами, змінивши лише одну деталь, тиждень з хвостом вдалося досягти результату, що здавалося б, неможливе протягом 8 місяців. Я не говорю, що тільки нові фотографії грали роль в угоді. На жаль, професіоналізм, чуйність і досвід «досвідченого» ріелтора отримали міцність в продажу будинку. Однак не існує сумнівів: якісні фотографії допомогли залучити покупця.
Ми пропонуємо вам кілька фотографій з серії «before» та «після». На перший погляд, майже немає відмінностей, але слід виглядати ближче. . й Професійний може вибрати правильний кут, від якого до фото об'єктів. Просто пара деталей, правильне освітлення - і будинок дуже відрізняється на фотографіях. Р
За словами фотографів, інтер'єрна фотографія є однією з найскладніших у фотографіях. Після того, як майстер повинен заплутати душу в статичні предмети. Досвідчений фотограф займає більше десятків пострілів того ж місця, щоб згодом вибрати найкращий. Як правильно фокусувати погляд глядача на найважливіше. У інтер'єрі фото, відтінки, світло, яскравість і контрастність грають велику роль, що впливають на те, як об'єкт буде виглядати на малюнку. Вона називається казкою - брехня, але в ній натяка ... Тепер я думаю, що ви не сумніваєтеся, що високоякісні зображення допомагають швидко рекламувати продукт, що це таке! Тому я сподіваюсь, що ви звертаєтесь на послуги професіоналів, якщо раптом потрібно привернути увагу покупця до товару або послуги, що надаються. Дуже дякую!
Повідомляємо про те, як якісні фотографії професійного фотографа допомогло на добу продати особняк, що ніхто не зацікавився раніше.
за допомогою igenno ru