738
30 найяскравіших ілюстрацій сучасного життя Право на бульбах!
«Весь геній простий», – розповідає про старі народні мудрості. У пошуках простих і смішних ескізів талановитого ілюстратора Глен Джонса ви переконані у правильністі цієї правди. Немає нічого особливого про його картини... У певній мірі вони навіть нагадують сюжети коміків, але кожен з них показує деякі проблеми сучасного суспільства, що потопає в маленькі слабкості і могильників. На основі життєздатного та легкого, але їдкого гумору, графічного дизайнера Нової Зеландії, що сучасне покоління стикається щодня. Неприємні герої на своїх полотнах раптом стають смертними з усіма сортами непарних і недоліків.
З 2008 року Джонс був в бізнесі і успішно реалізував свої ілюстрації як футболки, що друкується для всіх, хто хоче кинути виклик суспільство. Це правда Королева! Ви одягнете футболку з однією з цих конструкцій?
Я мав спати на голову, коли я пам'ятав це неприємне почуття. . й
Р
І герої, на жаль, не є однаковими. й
р.
Як я коли-небудь зробив без такої зброї?
Домкрат всіх угод.
8455434
Габаритний зображення
р.
Людина-павук в домашніх умовах ... Я бачив все!
123456Наступна
Як діяти! Зомбо TV. .
Для всіх випадків.
Грайте без виїзду з офісу коробки.
Птахи Angry Birds!
Виявляється, що ви можете говорити eloquently не тільки з словом, але і за допомогою звичайного, на перший погляд, малюнок. Чи подобається твій світ? Поділитися з ними ці сережки і провокативні ілюстрації.
Веб-сайт: www.glennz.com
З 2008 року Джонс був в бізнесі і успішно реалізував свої ілюстрації як футболки, що друкується для всіх, хто хоче кинути виклик суспільство. Це правда Королева! Ви одягнете футболку з однією з цих конструкцій?
Я мав спати на голову, коли я пам'ятав це неприємне почуття. . й
Р
І герої, на жаль, не є однаковими. й
р.
Як я коли-небудь зробив без такої зброї?
Домкрат всіх угод.
8455434
Габаритний зображення
р.
Людина-павук в домашніх умовах ... Я бачив все!
123456Наступна
Як діяти! Зомбо TV. .
Для всіх випадків.
Грайте без виїзду з офісу коробки.
Птахи Angry Birds!
Виявляється, що ви можете говорити eloquently не тільки з словом, але і за допомогою звичайного, на перший погляд, малюнок. Чи подобається твій світ? Поділитися з ними ці сережки і провокативні ілюстрації.
Веб-сайт: www.glennz.com
Коли макіяж не є професією, але викликом. Погляньте на ці 20 зображень - актори просто не знають!
19 найпристойніших родинних оснащень. Це не родина Адамів!