Цей сліпий художник просто доторкнутися створює чудові барвисті полотна. Це божевільний!

Ми часто повинні зіткнутися з розчаруваннями прикладами від життя, коли раптова сліпота кладе кінець до кар'єри багатьох видатних артистів. Але не у випадку Джона Брамбліта. За його словами, втрата зору стала іскрою надії і своєрідним імпульсом для повного розпуску в світі живопису. Іван став художником, коли він став сліпим на очах через ускладнення від епілепсії.

Цікаво, як це можливо, але Бремблітт може лише розповісти різницю між світлом і темрям. Незважаючи на такі складні обставини, сліпий художник придумав деякій мірі новий вид живопису - малюнок з фактурними кольорами. Тепер він може легко відчути, що він фарбує. «Особливо, все, що звичайний художник створює своїми руками і очима, до чого говорити, доторкнутися», – каже Джон Брамблитт. За словами Брамблітта, він навчився визначити колір фарби за його консистенцією.

Цей художник ніколи не бачив своїх картин. Але для тих, хто бачив їх, вони просто дика радість!

Мистецтво надії Іоана і допомогло йому відновити від депресії.

«У той час я не міг уявити, що я можу малювати під час сліпих»

До цієї долі милої події я бажав малювання. А рік після того, як я пішов сліпим, я хотів бачити, якщо я можу зробити це знову. й

Під час цього часу я розвивав деякі ексклюзивні методи, щоб допомогти мені малювати. . . ?

Спочатку під час перших виставок я не розповім організаторам, які я був повністю сліпим. Це не так, що я був сором'язливою моєї сліпоти... Немає, я просто не хочу, щоб залишити повідомлення про те, як глядачі сприймають свою роботу. й

Його роботи вміло поєднує в собі особливості вражень і виразності.

Ви можете помітити щось спільного з картинами Леоніда Афремова і навіть полотна генія Вінсента ван Гога і Клода Моне.

р.

8139577

р.

Ось історія одного з найбільш незвичайних американських митців.

Це невидимий! У будь-якому випадку, але живопис ще є візуальним мистецтвом, і що цей сліпий людина просто не вписується в будь-яку рамку. Коли доля відійшов від нього, він не згубився, але знайшов шлях, який допоміг йому зробити те, що він любив навіть при таких складних обставинах. Покажіть ці дивовижні колготки для ваших друзів.

Брамлитт.myshopify.com/