На перший погляд це звичайний селфі. Але ви просто повинні виглядати навколо... Жорстке!

Весь інтернет тепер використовується з усіма сортами самовідносин, або так як вони торкнуться називати багато молодих людей - самовідносин. Це свого роду самопортрет, який складається з захоплення себе на камері. Що тепер ви не зустрінете в інтернеті: відірвати власників смартфонів з передовими камерами кожен день запрошувати нові смішні способи удару і шокувати своїх абонентів. Тут ви знайдете сміливі оголені фотографії себе, і фотографії в неймовірних місцях (наприклад, в космосі, під водою, біля кратера вулкана), фотографії з знаменитостями, зроблені з витягнутою рукою і навіть самопортретами тварин, які опанували цей простий арт не гірше людей.

Слід зазначити, що іноді люди йдуть просто на вбивцях дій, щоб зробити вирощений постріл. А потім, буде-nilly, один чудес: спочатку така картина варто ризикувати своє життя, а по-друге, чи мають ці божевільні навіть краплі мозку, залишені.

Сьогодні Я покажу вам історію кількох фото, які нещодавно з'явилися на соціальній мережі на сторінці однієї дівчини. Такі фотографії викликають далекі неоднозначні почуття.

За словами дівчини, вона і група людей були на океані. На жаль, люди помітили щось величезне і незрозуміле на відстані. Як вони вийшли ближче, вони усвідомили, що це було гігантським тушом мертвого китва, що кинув на березі хвилі.

На перший погляд це звичайний селфі. Але ви просто повинні виглядати навколо... Жорстке!

На березі з'явилася велика прейва - неймовірна удача для багатьох предаторів, тому дуже скоро на березі з'являлася флокація голодних полярних ведмедів. Як кажуть, вловлювач і бокові прогони.

Білошерсті престоли не соромилися і в той же час почали розірвати від кіху з гострими вболівальниками. Це не примітка для непритомності серця!

А замість того, щоб захопити його на своєму смартфоні! Не обмежується абсурдність ситуації.

Напевно, всі ті, хто стежить за сторінкою цієї дівчини в соцмережах, «як» це фото. Не кожен день, який ви отримуєте, щоб зробити картину на цьому фоні.

Я не знаю про вас, але дивлячи ці фотографії, змушує мене відчувати себе дуже незрівнянним. З одного боку, як вибро і безборіддя не потрібно відпустити від цього страшного місця і кров'яного видовище. З іншого боку, щоб подумати про взяття себе на такому фоні є висота абсурдності і показник відсутності сірої матерії в мозку. У світі, здається, виїхали божевільні. й

Поставити ваші друзі, які вони думають про ці фотографії, щоб поділитися цим повідомленням з ними.

за допомогою igenno ru