Ця дівчина спробувала вбити її матір двічі. Ви повинні знати причину!

Просто другий день в Колорадо, США, незмислий. Дівчинка дванадцятирічного віку, як і дитина, спробувала вбити її матір. Тим не менш, коли перша спроба судового кримінального провадження не вдалося, вона, не трохи сором'язлива, підпорядкована другою, точно так само, навіть не намагалася відключити її дії. Ну і причина дівчина думала досить, щоб вбити її смішно. Мама просто взяла її телефон як покарання за щось неправильне. Дитина не соромно вбити для iPhone. Це, як і ця історія прийшла від руки Стівена Царя!

Просто кілька чіпсів і деяких пластмас. Неприємна річ, для якої дівчина не соромиться платити з кимось іншим життям.

Зброя злочину в обох спробах був звичайним відбілювачем. Спочатку, коли моя мама закохнула хімічну речовину з ранку, вона подумала, що вона була просто випадковою. Щодня дівчина була миття вікон, і отримувати відбілювання в напій дійсно може відбуватися недбалість. Однак через тиждень, коли мама виявила, що декантер води в її спальні також приховує хімію, вона стала варильною. І після розмови з дочкою жінка повністю впала в опади. Дитина зазначила, що в обох разів додається відбілювання на напій з метою заспокоїти обраний телефон. Зараз дівчина знаходиться в корекційній установі і обвинується спробою вбивства в першому ступені.

Я навіть не знаю, що може бути більш відповідав про цю нічну мару - що дванадцятьрічна дівчина дійсно вирішила взяти її життя матері, або що дитина завершилася руйнуючи своє життя для перевищеної електронної іграшки? Я знаю, що ніхто не завоював. А мама втратила свою дочку, дочка втратила своє майбутнє, і це все почалося через нещастяний шматок пластику.

Вражений цим сюжетом? Поділіться ним з другом, тому що такі проблеми, припливаючи на значно меншу шкалу, тепер з'являються в багатьох сім'ях!

www.reuters.com/article/2015/03/20/usa-colorado-poison-idUSKBN0MG2KQ20150320