572
Цей художник створює невидимі малюнки. Коли дощ, то щось магічне буває.
Перегрінська церква – вуличний художник з Сіетла, який створює блискучі твори сучасного мистецтва. Однак його шедеври значно відрізняються від творів інших митців. Що робить їх особливим, що його робота тільки стає видимою, коли вона дощує. Більшість людей не люблять дощ, дощова погода викликає їх, щоб бути в поганому настрої, але малюнки Перегрінської церкви допомагають навіть при погоді поганої погоди, щоб налаштувати позитив.
Ця оригінальна ідея прийшла до Церкви досить випадково при перегляді популярних відео YouTube про використання надгідрофобних спреїв, які можуть захистити будь-яку поверхню від високої вологості і бруду: «Я просто переглядав відео про те, як ці спреї можуть захистити одяг від плям вина або бруду, а потім я отримав цю ідею!» Ви коли-небудь бачили щось, як це? Ну і час познайомитися з невидимою творчістю – вуличним мистецтвом, що з'являється тільки в дощі! Зачекайте хвилину. Як це можливо?
Та-дам!
Щоб створити щось, як це, все, що вам потрібно, це диво спрей і деякі трафарети.
Вона звучить як магія. На сухій поверхні нічого не буває. . й
До дощів. .
Великий Захоплення читає, «Зловживання уявою. й
Тепер сірі дощові дні не так сірі.
Як ви не любите дощу зараз?
Як виглядає креативний процес Перегріна Церкви!
І навіть в сірих днях ви можете знайти сальвація в мистецтві! Зараз я переконаний, що це не краса, але мистецтво, яке врятує світ. Показати ці незвичайні твори всім любителям вуличного мистецтва.
twitter.com/createtoconnect
Ця оригінальна ідея прийшла до Церкви досить випадково при перегляді популярних відео YouTube про використання надгідрофобних спреїв, які можуть захистити будь-яку поверхню від високої вологості і бруду: «Я просто переглядав відео про те, як ці спреї можуть захистити одяг від плям вина або бруду, а потім я отримав цю ідею!» Ви коли-небудь бачили щось, як це? Ну і час познайомитися з невидимою творчістю – вуличним мистецтвом, що з'являється тільки в дощі! Зачекайте хвилину. Як це можливо?
Та-дам!
Щоб створити щось, як це, все, що вам потрібно, це диво спрей і деякі трафарети.
Вона звучить як магія. На сухій поверхні нічого не буває. . й
До дощів. .
Великий Захоплення читає, «Зловживання уявою. й
Тепер сірі дощові дні не так сірі.
Як ви не любите дощу зараз?
Як виглядає креативний процес Перегріна Церкви!
І навіть в сірих днях ви можете знайти сальвація в мистецтві! Зараз я переконаний, що це не краса, але мистецтво, яке врятує світ. Показати ці незвичайні твори всім любителям вуличного мистецтва.
twitter.com/createtoconnect
13 перших примірників речей, без яких ви не можете уявити своє життя!
Ця дівчина спробувала вбити її матір двічі. Ви повинні знати причину!