50 років тому, вони загинули в тюрму після легалізації відносин. Немає, ви не думаєте так!

Mildred Jeter і Richard Loving є солодка пара з Virginia, які довели, що межрасовий любов існує. Вони захотіли одружитися, коли він був незаконним у своїй країні. Таким чином, у 1958 році, на першій можливості, пара тягнеться до Вашингтона, щоб остаточно легалізовані відносини. Але коли вони повернулися до Вірджинії, вони затримали в середині ночі і вирокували до року в тюрмі. Що ви думаєте? Тільки тому, що ці любителі нещодавно одружилися.

Милдред і Ричард навіть погодилися в обміні на свободу для переміщення в Вашингтон. У той же час вони запустили юридичну справу, яка була призначена для припинення расової дискримінації. Не було того, що Ловінги були соціальними активістами або хотіли б привернути увагу, це лише те, що вони мріяли про спільне сімейного щастя разом.

р.

За одруженням, Ловінги переважно оскаржують публічну преюдицію та акт доброчесності Вірджинії 1924 року, які заборонили шлюб між білками та людьми кольору. Цей закон був табу протягом десятиліть, але сім'я Ловінг дала закінчення цього несправедливого і по суті дав зелений світло для межрасовий шлюбу.

Отримавши право на любов і бути коханим, Мілдред і Річард були в сім-й небі. Ось деякі сильні слова від Mildred Loving 50 років пізніше:

Коли мій пізній чоловік і я одружився в 1958 році в Вашингтоні, Д.К., ми не збираємось пережити або почати будь-яку політичну боротьбу. Ми були в любові і просто хотіли б одружитися.

Ні, ми не одружилися в Вашингтоні, тому що ми хотіли б. Ми зробили це тільки тому, що уряд заборонив нам правовідносин у нашій рідній Вірджині, де ми виростили, де ми вперше зустрічали, закохали любов, і мріяли жити все життя разом.

Коли Річард і я повернувся до Вірджині, як щасливі молодят, ми не мали других думок про боротьбу за наші права. Ми просто офіційно відповіли нашу любов до одного і остаточно легалізовані відносини.

Але незабаром після того, як ми одружилися, ми пішли в'язувати в середині ночі за серйозним «кімпером» — виходить, що кожен з нас почав сім'ю з невірною людиною. Суддя заявила, що якщо Бог створив загони, то це його буде відокремити людей різних забігів один від одного. Суд вирокував нас на рік в тюрмі. Правда, вони дав нам альтернативу: 25 років вигнання поза Вірджиною.

Ми залишили наші рідні міста та отримали адвоката. І ми дійсно почали боротьбу... На щастя, були два з нас, і ми не боїмося. Не було без допомоги хороших людей, які ми нарешті змогли виграти цей випадок. 12 червня 1967 р. Верховний суд США однозначно виправдав, що « свобода маррі – це життєве особисте право кожного вільного чоловіка, його базове цивільне право. й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я проживав досить довго, щоб сказати з певністю, що багато змінилося. Оголошено страхи та упередження старшого покоління. Молоді люди сьогодні знають, що вони мають право одружити когось, хто любить.

Я тепер оточений онуками і дітьми. Я не думав про Рахард, велику любов, яку ми маємо з ним, і важливість, незважаючи на громадську думку, бути вільними, щоб любити когось, хто піклується про вас. Я вірю, що кожен має право зробити це. уряд не повинен сповіщати його носі в конфіденційність, особливо якщо це проти прав людини. й

Цей романтичний сюжет надихнув і надихне покоління закоханих. Любов є великою потужністю. Іноді здається, що любителі і море на коліні. Любов є почуттям гідного бою. Не має права сказати, що хтось закохується в любові або маррі. Це особисте право. Послухайте своє серце, любов, любіть, і поділіться цим надихаючим сюжетом з друзями.

за допомогою igenno ru