Більшість хлопців, навіть якщо ви вбиваєте їх, не оплачуйте одяг жінки. Але Єссе Наги, 23, не є «можливістю». Він пишається кращим дядьком у світі!
Nagy і його 4-річної niece Izzy - це кінотеатр місцевого кіно в Алабамі. Яскравий дійсно хотів носити принцесу плаття, але маленька дівчина боїться, що в такому екстравагантному наряді вона буде виглядати як біла стрілка. Жесе Наги не мали вибору, але носити кулькову сукню. Він орендував сукню від своєї дівчини і гордо зарекомендував це виключно жіночий гардеробний предмет прямо до кінотеатру. І все так, що його niece не відчував: "Що б зробити її щасливою." Я просто пішов і зробив це. Я не піклуюся про думки інших. й
Дядько року з гніздом. На щастя, працівники кінотеатру захопили цей дивний, але дуже веселий пара, і опублікували фотографії онлайн. Незабаром історія дядька, яка вдягнула себе в жіночій сукні за кохану niece, поширивши все через Інтернет.
І ця картина Naga особисто кладе на сторінку в Facebook. Я знаходжу до цього молодого дядька! Звичайно, це не героїчний акт, але він заслуговує на повагу. Що ви не можете зробити для дітей! Я думаю, що Єссе Нага майбутні діти будуть щасливі з тато, як це. Розкажіть своїх друзів про це з звичайного.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203619181696239&set=a.10200876260564925.1073741825.1116981308&type=1