780
26 лапки серця блискучого А. П. Чехова. Під Вплив людських пророків!
Його лаконічні прози і драматичні твори на жанрових характеристиках нагадують японську хайку, яка здатна пара слів виглядати в дуже душу і вдарити в серце на повній швидкості. Кожне слово є золотом, кожна думка є діамантом. Його темний гумор виводить людські пророки і відразу загоює їх. Всі генії страждають від депресії в певній мірі. На жаль, геній є вічний балансуючий акт. Сплін російської інтелігенції Антон Павлович Чехова. Кожна з своїх романів і п'єс містить невелику меланхолію, яка, як ніжний віваль, охоплює вічні правди від суворих вітрів змін. Яка мова, які почуття! Іноді, перечитавши його безсмертні роботи, здається, що нічого не змінилося з часів Чехова. Який недолік цього блискучого письменника!
Команда сайту вирішила вибрати кращі котирування талановитого майстра літератури та презентувати їх до уваги нашого інтелектуального читача. Це 26 коротких котирування великого А. П. Чехова, кожен з яких проникає безпосередньо в серце. Я, до тих пір, поки його літературні шедеври існують, я все ще буду вибрати чай!
Р
р.
Р
р.
499.00 Р
689992 Р
Вони говорять геній протягом століть. Антон Павлович Чехова пройшов цей тест відмінно. Його серцем і чуйними словами будуть вічно актуальні - ні додавати, ні не відпустити! Поділіться цими блискучими словами з друзями.
за допомогою igenno ru
Команда сайту вирішила вибрати кращі котирування талановитого майстра літератури та презентувати їх до уваги нашого інтелектуального читача. Це 26 коротких котирування великого А. П. Чехова, кожен з яких проникає безпосередньо в серце. Я, до тих пір, поки його літературні шедеври існують, я все ще буду вибрати чай!
Р
р.
Р
р.
499.00 Р
689992 Р
Вони говорять геній протягом століть. Антон Павлович Чехова пройшов цей тест відмінно. Його серцем і чуйними словами будуть вічно актуальні - ні додавати, ні не відпустити! Поділіться цими блискучими словами з друзями.
за допомогою igenno ru
Ця пристрасть проблем відкриє ваші очі на багато речей. Неможливий!
Вона не може допомогти, але торкнулася, коли вона чула, що вона зробила для своїх студентів.