Не всі залишаються живими. Ніж, з якого серце йде на підбори.

На нашому приголомшливому планеті є багато райів, де ви хочете піти прямо зараз без зцілення. Але не згинайте душу, є й такі місця у світі, де тільки найвагоміша і смілива вирішується. Пам'ятайте хоча б страшне озеро Наталрон, з одного роду якого замерзає кров у венах. Варто визнати, що тільки кілька даїв відвідати деякі віддалені кути, щоб отримати живу від якої не кожен може.

Сьогодні покаже вам місце, де всі екстремальні пригоди планети сниться йти. Ми будемо говорити про так звану Девілську базіну, яка розташована на території африканського континенту. Ви, ймовірно, вже знаєте про Victoria Falls, який знаходиться на кордоні Zambezi і Zambia. Так, на самому краю цього знаменитого водоспаду, в роті річки Замбеці є природний ставок, утворений природою. Він називається басейном Девіла.

У період посухи, як правило, з вересня по грудень, річка Замбеці знаходиться на певному рівні і утворює невелику збитку з мінімальним струмом.

542350 р.

Саме тому відчайдушні плавники можуть сміливо поплести по краю абіса без особливого страху падати в вирощені абіс водоспаду.

Р

Уявіть собі, лежачи в басейні, запікаючи в променях африканського сонця, а на довжину руки вода швидко знизилася від висоти не більше 128 метрів. Бр-р-р, гусячі бамки просто думають про це!

Варто відзначити, що плавання в цьому небезпечному місці ще краще під пильним наглядом керівництва. Відчувний гід покаже вам, де краще ввести ставку, а також провести своєрідний урок в безпечному поведінці на воді.

Ви повинні розуміти, що таке аніме досить екстремально і, крім того, навіть життя-реатування.

За статистикою, що щороку водоспад бере життя сотні людей.

Вікторія Найпопулярніші пам'ятки Африки. Щорічно цей об'єкт не-man-made відвідав близько 300 000 туристів. Однак не кожен з них вирішує розбризти в водах на краю скелі - це до припливу тільки шанувальників гострих відчуттів.

Р

Я не знаю про будь-який, але я отримую дивний, просто шукаю ці фотографії! Я не можу вірити, що багато людей мають відвагу взяти фотографії і зробити відео там – я, ймовірно, мав мій колінний гоління. Тільки найпривабливіші і безстрашні туристи побажуть провести таке аніме. Однак не боятися кинути пригоду, адже емоції і враження від такої поїздки обов'язково залишаться з вами на життя. Бажаєте відвідати це місце?

Якщо ви знайшли цю статтю цікавим, ви можете поділитися своїми друзями.

за допомогою igenno ru