11 надихнула портрети молодих мам на перший день після народження дитини

Після Дженні Льюїс стала матір'ю, що шок в її серці. Вона бажала захопити цей прекрасний момент в її пам'яті. За останні 5 років талановитий фотограф зробляв неймовірно сердечні портрети нових мам з новонародженими малюками на перший день після пологів.

Льюїс зібрав 40 портретів, з яких створив книгу «Одний день молоді». Уся книга з неймовірною історією, душею і теплою матір'ю і дитиною. Дивись для себе те, що сталося. Будьте обережні, щоб не розтопити з ніжністю!

Xanthier і Луїс

11 надихнула портрети молодих мам на перший день після народження дитини р.

Дженні сподівається, що її образи допоможуть молодим і майбутнім батькам впоратися з побоюваннями про вагітність і пологів, а глибокий емоційний зв'язок між матір'ю і дитиною, представлений у портретах, надихне їм до цієї жіночої подвиги.

Тамса і Томас

11 надихнула портрети молодих мам на перший день після народження дитини р.

Коли я стала матір'ю, я відразу хотів піти в першу вагітну жінку я зустрівся і сказати: "Не хвилюватися, все буде добре!"

Кім і Персеус

Я проходив через дві красиві загнічення і був повною енергією. Я знаю, що я не був єдиним... Я хотів би допомогти іншим жінкам. й

Клементін і імуноген

«Я відчув, що мій дотик. Все, що я міг би зробити, щоб всі жінки були через фотографію.

Ребекка і Осіріс

«Я хотів захопити момент, коли жінка стає матір'ю, і показати, що навіть після народження дитини вона не втратила себе і залишається таким же. й

Мірід і Фія

«Ми всі прагнуть вірити, що ми бачимо. Здавалося мені, що фотографія може передати свою ідею більш eloquently ніж будь-які слова. й

Shenelle і Arissa.

«Всі картини – це дуже особиста історія жінки. Але я помітив щось спільного у всіх цих жінок: вони всі жінки, готові захистити дитину до кінця. Це можна побачити дуже чітко у фотографіях. й

Кайл і Вінона.

«Мами в деяких варіантах навіть виглядають як крихкий солдат на полі бою або футбольний програвач прямо після матчу, який не погодився адреналіну. й

Лоре і Тірек

«Сімей, здається, що це не подяка, щоб мати дитину, але я думаю, що момент після того, як дитина заслуговує стільки уваги, як, наприклад, тріумфуючий футбольний матч або урочиста битва. й

Йоті та Кіран

8260973

Це неймовірно красива серія образів показує перші 24 години святкування батьківства.

Карла і ріка.

Можливо, після перегляду цих чутливих фото, багато молодих дівчат прийняли остаточне рішення стати матір'ю в майбутньому. Звісно, материнство є свідомим і відповідальним кроком, але дитина не тягар. Ви можете бути люблячою і турботою матері, але при цьому підтримувати свою індивідуальність і залишити себе. Покажіть ці ніжні і по-новому теплі фотографії для ваших друзів.

jennylewis.net/