Він витягував 20 осіб з води і чудесно пережили. Історія героя гідного захоплення!

Кожен день ми почуємо історії героїв, які врятували життя людини. Вони не бояться ризикувати своїм життям заради інших. На жаль, у світі є ті, хто намагається показати іншим особам, які бажають показати свої досягнення. Є тільки одне, що залишилося, щоб сказати: пенна ціна для таких лір, які намагаються стати відомим за рахунок реальних героїв! Але це не про них. й

Він розповість вам історію героя нашого часу Шаварша Карапетян - чоловіка з літерою столиці, який врятував життя двадцять чоловік. Про такі люди, які ви повинні зробити фільми, писати книги, розповісти про класи у школі. Тепер ви зрозуміли, чому.

Шаварш Карапетян є радянським спортсменом, 17-разовим чемпіоном світу з підводного плавання, 11-разовий світовий рекордний тримач, почесний майстер спорту СРСР. Але якщо ви думаєте, що сьогодні ми будемо говорити про легендарні спортивні досягнення цього чоловіка, то ви дуже помилкові. Карапетян мав три рази в житті врятувати людей від смерті. «Я не мене – це випадково, що там!» Шаварш жартував в інтерв'ю. Покажіть вам історію, що сталося 39 років тому.

16 вересня 1976 р. Шаварш і брат Камо пішов на біг біля Єреванського водосховища, готуємо до наступного конкурсу. Тут перед братами відбувалися неможливі: від дороги, програш контроль, туш переповнений людьми тролейбусом і згортався в воду. У транспортному забезпеченні були десятки пасажирів.

Реакція братів була швидко блискавичною: не було часу для відображення. Вони знали, що вони мали максимум 15 хвилин. Варто відзначити, що глибина водосховища неможлива навіть для навчаної особи, купець - до десяти метрів! Склади додали той факт, що тролейбуси відвисають далеко від берега, а вода на глибині, як ви знаєте, не просто холодно - лід. .

Р

Це може зупинити звичайний чоловік, але не героя! Карапетян викопаний в воду, викопаний задньому віконці ногами і витягнув перший потерпілий, поклавши його до свого брата. По дорозі, коли потерпілі були взяті в стаціонару, лікарі були впевнені, що координована робота досвідчених рятувальників була проведена. Атлет продовжив зануритися в воду, витягнувши одну після іншої поросятої людини. У цей час героя терміново потрібна перша допомога: він був кровотечею з численними ріжучими фрагментами зламаного скла.

«Я знаю, що незважаючи на всі мої тренування, я бажатиме лише за певну кількість діток. Він був нульовою видимістю в нижній частині, тому я відчував чоловіка в руках і гнав з ним. Після того, як я вийшов і побачив, що в руках ... шкіра подушки від сидіння. Я шукав її і зрозумів, що ціна моєї помилки була чужою. Я мріяв про цю подушку більше ніж раз на ніч.

Так атлет врятував двадцять (!) людей, збираючи їх з мийки тролей на поверхню. Після цього протягом 45 довгих днів лікарі воювали за життя самого Карапетяна, який контрактував двосторонню пневмонію в ісій воді, ускладнену отруєнням крові. Залізо, вода, яка використовується для того, щоб бути улюбленим елементом спортсмена, після чого спричинила тільки знежирення і нагадувала страшний день. Але незабаром герой прийшов в форму і встановив новий рекорд - останнє. Легені, на які адгезії, що утворюються після запалення, не дозволяли їм дихати більш повністю і довго перебування під водою.

І хоча кожен глибокий дихання тепер дається людині з утрудненістю, він знає напевно, що він не вівсяний. Крім того, Карапетян щиро сподівається, що його син буде один день, здатний розбити свої записи, а головне - виростити реальну людину. З татом, як це, хлопець просто не має шансів дати назад!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Історія цієї людини заслуговують дітей в ніч перед сном і кладуть на сторінки підручників. На жаль, зараз ЗМІ часто запрошують нас захопити псевдо-герої, дії яких не варто навіть ебать яйце. Тому варто докласти максимум зусиль, щоб якомога більше людей дізналися про подвиг Шаварша Карапетян. Не буде лази, розповісти про відчайдушний мужчину всім друзям - ми повинні знати на обличчі наших героїв!

за допомогою igenno ru