10 геніальних котирування від кращих педіатрів нашого покоління Доктор Комаровський знає свій бізнес!

Багато людей знають і люблять дивитися Dr. Komarovsky's School. Його ведучий Євген Олегович – не тільки талановитий лікар, але й кандидат наук, автор 15 популярних книг про здоров’я дітей. В короткий час доктор Комаровський став найпопулярнішим педіатром в пострадянських країнах і серед російськомовних жителів далекого зарубіжжя. Ця людина дуже легко представляє необхідну і корисну інформацію для батьків і дідів. Саме тому він поважав багато.

Я збирав десять кращих котирування від Д. Комаровського, які ви обов'язково сподобається.

р.

Здоров'я дитини і матері

р.

Доктор Комаровський вважає, що неможливо вирішити проблеми здоров’я дітей виключно за допомогою педіатра. Це дуже залежить від батьків і дідів. Вони можуть впливати на певну кількість випадків, коли малюк хворий менше, і якщо хворий, то при швидкому відновленні.

Школа.

Доктор Комаровський вважає, що діти повинні рухатися більше і витрачати час на на відкритому повітрі. На жаль, ця сучасна школа не може надати. «Якщо шкільний дзвіночок для дітей, не учитель, і вся 15-хвилинна зміна класу вентильована, кількість вірусів в повітрі і кількість захворювань зменшиться в десятки разів. й

Підгузники.

Питання, які хвилюють багато батьків: «Чому хлопчики носять діапери?» За словами лікаря, підгузники не можуть призвести до майбутнього жіночого безпліддя. Нові наукові дослідження, які базуються на думках Д. Комаровського, скажуть, що діапери можуть бути використані, але в першу чергу необхідно мати, ніж дитина.

Про вагітність

Габаритний зображення

Лікар розповідає молоді мами, які вагітність не є захворюванням. І не варто боятися. Потрібно жити нормальним життям, але водночас ретельно стежити за здоров'ям.

Багато батьків говорять позитивно про чудові методи Д. Комаровського. Але завжди намагаються вибрати для вашої дитини найкращий спосіб лікування і освіти. Всім дітям відрізняються і кожен вимагає індивідуального підходу. Що добре працює для однієї дитини не може працювати на інший.

Поділіться цими мудрими словами Д. Комаровського з друзями!

за допомогою igenno ru