Для більш ніж 75 років кожна молода мама в Фінляндії отримала таку дивну коробку. Ми повинні.

Кожна жінка знає, скільки грошей витрачається на щоденні витрати, коли дитина з'являється в будинку. Шукаю, як я купила все, що я хочу, і вже мукаю в тидну суму. Фінська держава бере на себе питання про пологів і піклується про своїх громадян, тому більш ніж 75 років вона дала нові мами дуже корисну коробку, яка містить початковий набір для батьків: попелиці, підгузки, повзунки, одяг, іграшки та інші необхідні шармії. Цікаво відзначити, що коробка, яка подається в подарунок, може навіть використовуватися в якості реберця для крихт.

3610Р. 4200Р.

Ми пропонуємо вибір: приймаємо коробку або отримуємо 140 євро готівкою. По суті, близько 95 відсотків мами все ще вибрати коробку, так як ціна її змісту значно вище, ніж вищенаказана кількість.

Ця чудова традиція почалася в 1938 році. Фінляндія була бідною країною з високим рівнем дитячої смертності. Спочатку держава дала такі коробки тільки бідним сім'ям, але з 1949 року всі молоді сім'ї почали отримувати такий подарунок. Цей стан пересувається, щоб зробити всі немовляти рівні. Неважливо, що страту суспільства їх батьків належить, діти народжуються рівною.

Габаритний зображення

Ці коробки вірять, що допомогло Фінляндія досягти одного з найнижчих ставок дитячої смертності у світі. Це велика рольова модель для всіх пострадянських країн, які, власне, виділяють скануючі кошти молодим матері. Така допомога від держави створює впевненість, що ваша дитина потребує суспільства. Повідомте нам про це чудове обслуговування для ваших друзів.

за допомогою igenno ru