На перший погляд, це два двоярусні сестри. Ви будете здивовані, коли виявите правду.

Згідно з соціологічними та астрологічними дослідженнями, є близько 7 людей у світі з зовнішнім виглядом, як і ваш. Ви не вірите, але ці два дівчата не близнюки... або навіть сестри. До тих пір вони не знали один одного. Уявіть собі, але ці, здавалося б, ідентичні особистості дійсно не пов'язані.

Виявляється, що останнім часом 26-річної Briton Nie Jenny і її два друзі Terence Manzange і Гаррі Англійська прийшла до здавалося б неприпустимої ідеї. Ми вирішили організувати цікавий проект Twin Strangers, щоб знайти власні близнюки за допомогою інтернету. Ця блискуча ідея пізніше може допомогти кожному знайти, так щоб говорити, люба душа.

Вдово, загадкова дівчина, названа Карен, відповіла повідомлення про Nia Jenny, нагадує її як дві краплі води. Як виявляється, Карен живе всього за годину від Nia. Що приховувати правду, коли я вперше побачила Карен, моя щелепа просто повернулася. Я не був jokingly... "Ой мій Бог, це мене," раптом думав, що кинувся через голову, Nia допускає.

Побачити себе, як зустріч двох повних незнайомців, але поганий схожий на один.

Тим не менш, кампанія для пошуку близнюків набирає імпульси... Гаррі і Теренство також пощастило знайти своє дзеркальне зображення в цьому світі. Тим не менш, у своїй справі схожість не була як очевидна, наприклад, Ня і Карен.

Гаррі і хлопець, як йому.

(доб. 3)

Теренція з його «провіном»

Ви не вірите, що це можливо? Але хто шукає пошуків. Ви подивитеся, і ви будете щасливі, щоб знайти когось близько в духі і ідентичний по вигляду. Ви зацікавлені в цьому оригінальному проекті? Про нас

www.facebook.com/pages/Twin-Strangers/635914356508868?sk=info&tab=page_info