Зв'язки: Виявлення та реальність. Правда, що тільки любителі будуть розумітися.

«Кохання зла – ви будете любити коза» – говорить російський доведений. Не сумнівайтесь, що є правду в створенні людей. Коли ви любите, ви зазвичай не бачите недоліків, і коли пристрасть підніметься трохи, ви бачите, що ви не любите одне, то інше. А потім «Ой мій Бог, де очі шукали? Я шукаю, і це звичайний козак. Я не знаю, що змія я мала сонце.

Щоб уникнути таких репрошей і розчарувань, необхідно пам'ятати, що зв'язок не є казкою, в якій «вічно проживав щасливо коли-небудь після», це, мій друг, безневинна робота і по-іншому співвідношенні двох закоханих. Істина була написана відомим українським поетом Василієм Симоненко: «З любов’ю та побуту, свята» . . ?

Прекрасна редакційна колегія вирішила принести трохи гумору до цього серйозного питання. Наша команда підготувала для вас вибір життєрадісних образів про очікування пар в цукеркових і букетних періодах і про сувору реальність, яка потім охоплює любителів своїми головами. Що правда... Визнайте себе?

Любов до могили

Р

Грати на весілля.

Романтика у ванній

Романтичний сюрприз

Зустріч батьків

р.

Зроби разом

кварель над тріфлами

Будинок.

Палкий танець

Перша дата.

І хоча іноді наші надії погані про жорстоке життя, нам все ще потрібно лікувати такі ситуації з гумором. Адже це велика удача в житті - знайти таку людину, що приємно подивитися на нього, цікаво послухати, не боятися мовчати, щиро сміятися і шукати зустрічі. Показати ці дуже вірні ілюстрації до коханої людини.

за допомогою igenno ru