16 дивних речей для дітей, які ви не купуєте дитину

Що тільки маркетологи та PR-спеціалісти не прийдуть, щоб принести більше прибутку компанії, які вони працюють. Особливо часто вони включають в себе свою ноу-хау в поле дитячих товарів, адже вони знають, що любов, турбота батьків готові купити все для своєї дитини, якщо вона принесе йому щастя, задоволення або користь. В сучасних умовах фіеральної конкуренції виробники вдаються в реалізації найбільш здавалося б безглуздих і божевільних ідей. І найголовніше, вони знаходять покупця. Це закон ринку: попит, буде поставлятися.

На сайті вирішили зробити вибір чужих дитячих товарів, які батьки щасливі купити їх малюків. Вирішене використання та призначення деяких з них можна пояснити навпіл. Але є серед цих винаходів і таких, які будуть-nilly підказали одне питання: «Що зробив автор диму? У будь-якому випадку, подивіться на себе.

Ласо для дітей
Тепер ви можете контролювати свою дитину в істинному розумінні слова.

16 дивних речей для дітей, які ви не купуєте дитину р

Кікбе?
Пристрій, який розповідає про вагітну жінку, коли її дитина штовхає. Так, вона може пропустити, як це. . й

Одягнена Жінка
Тепер не потрібно чистити будинок, просто кладемо його на дитину і дайте краву на підлогу.

ювелірні вироби
Це, можливо, сподобається тільки дітям американських рапсів. . й

Дитина вугр
Ваша дитина є два місяці, і все ще ходьба? Зупинити його! Поставляйте гнів на нього, не розім'яйте його.

Пиллоу
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тим не менш, з-за кордону він виглядає не менше. . й

16 дивних речей для дітей, які ви не купуєте дитину р.

Дитячі колінні колодки
Ідеально підходить для індійських малюків, які з дитинства навчаються красти на зламаному склі. . й

Дитячі гантелі
Я знаю, як я практикую.

Молочні ювелірні вироби
Багато мами вважають, що педанти з фігурами замороженого молочного дріжджу є чудовою для проходу від покоління до покоління.

Дитячий вентилятор
Я не знаю, як наші батьки отримали без цього ooh-oh-so-needy. Handkerchiefs, очевидно, більше не в моді. . й

Дитячі літинки фіксатора
Якщо ви вирішили дефекат в туалеті, без цього дивного винаходу не обійтися. Нехай він повісить, коли ви зайняти. . й

Дитячий газовий розрядник
Коли ви думаєте, що ваша дитина турбується про колік, поставте це в його... ви знаєте, куди.

Дитячі косплейсукер
Чи існують інші ефективні способи позбавлення від застуди?

16 дивних речей для дітей, які ви не купуєте дитину р.

Дитячий костюм
Діти, звичайно, люблять розмазувати себе і все навколо них, але не в тій же мірі. . й

Горщик з тримачом планшета
Завжди зберігайте сучасні технології. Навіть в такому важливому процесі. й

9668273

Перекладач дитячого крісел
Тепер ви точно знаєте, чому малюк лікує цей час. І як наші мами розуміють нас без цього суперdevice?

Так, дитячі косплески і горщик з тримачом планшета, можливо, висота абсурду. Однак ці продукти користуються великим попитом за кордоном. Можливо, у нашій країні люди просто незвичайні, що хтось може замість вас визнати, чому твій малюк крівельний, або некомфортний одяг на дитину, щоб він не змащував. Ви хотіли б пост? Не забудьте поділитися з нами в коментарях, які ви думаєте про це.

за допомогою igenno ru