618
Дії Молодої Матері: 14 Ілюстрації кривавого життя Про Хосемарію на YouTube
Кожна молода дівчина хоче бути реалізована в першу чергу жінки. Багато з них сниться про материнство, але мало хто розуміє, що це таке. Барвисті рекламні ролики представляють нас з утопійською картиною батьківства з солодкою бавовняною цукеркою, ведмеді, єдинорігами та іншими ванілями, але ніхто не показує свою зворотну сторону. Звичайно, стати матір'ю дійсно щастя, але мати багато так званих бонусів, які відомі тільки тим, хто зіткнувся з ним обличчям.
Шотландський художник Lucy Scott дізнався всі радості материнства і вирішив поділитися з майбутніми мамами у своїй книзі «Діар молодих мам у фотографіях». Ці смішні і, можливо, найбільш чесні коми розповідають вам все, що ви хотіли знати про материнства, але ніхто не сказав вам.
Ці вроджені ескізи позбавляють нові заплутані теорії, які ніщо зміни з народження дитини. Все присутні тут: безсонні ночі, безтурботний зовнішній вигляд, потреба в макіяжі, яка знепала, подряпини зліва на тілі дитиною, молочні плями на бюстгальтері не без частки відмінного гумору ... Так само, як і життя. Дивитися і підготувати! .
УЗД. Визначення сексу.
Іноді життя сита.
Романтичний вечір разом.
, Україна
Навчання уві сні: коли малюк починає шукати груди, приховувати його.
Всі шармії довгих автомобільних поїздок.
Я можу провести решту дня, насолоджуючись себе. . й
Добрий сон.
р.
Для отримання готовності і просто перейдіть до магазину, потрібно близько 45 хвилин. Просто поза. .
Незабутні гості.
7029853
"Щоб вам подобається якийсь домашній торт?"
р.
Виготовляючи в натовпі місця.
Ви сказали, що це рано?
Тантамулятор.
Маленькі виграші.
Молодих батьків, визнайте себе? Не кажіть мені, що ви не зіткнулися з такими ситуаціями. Але ви знаєте, що це найцінніший час життя. Так, ви пам'ятаєте цей батьківський турмойл з посміханням і навіть пропустили ті часи. Поділіться цими ілюстраціями життя з поточними та майбутніми мамами.
www.dailymail.co.uk/femail/article-3035688/Scottish-mum-illustrator-Lucy-Scott-chronicles-year-parenthood-revealing-series-brutally-honest-dood
Шотландський художник Lucy Scott дізнався всі радості материнства і вирішив поділитися з майбутніми мамами у своїй книзі «Діар молодих мам у фотографіях». Ці смішні і, можливо, найбільш чесні коми розповідають вам все, що ви хотіли знати про материнства, але ніхто не сказав вам.
Ці вроджені ескізи позбавляють нові заплутані теорії, які ніщо зміни з народження дитини. Все присутні тут: безсонні ночі, безтурботний зовнішній вигляд, потреба в макіяжі, яка знепала, подряпини зліва на тілі дитиною, молочні плями на бюстгальтері не без частки відмінного гумору ... Так само, як і життя. Дивитися і підготувати! .
УЗД. Визначення сексу.
Іноді життя сита.
Романтичний вечір разом.
, Україна
Навчання уві сні: коли малюк починає шукати груди, приховувати його.
Всі шармії довгих автомобільних поїздок.
Я можу провести решту дня, насолоджуючись себе. . й
Добрий сон.
р.
Для отримання готовності і просто перейдіть до магазину, потрібно близько 45 хвилин. Просто поза. .
Незабутні гості.
7029853
"Щоб вам подобається якийсь домашній торт?"
р.
Виготовляючи в натовпі місця.
Ви сказали, що це рано?
Тантамулятор.
Маленькі виграші.
Молодих батьків, визнайте себе? Не кажіть мені, що ви не зіткнулися з такими ситуаціями. Але ви знаєте, що це найцінніший час життя. Так, ви пам'ятаєте цей батьківський турмойл з посміханням і навіть пропустили ті часи. Поділіться цими ілюстраціями життя з поточними та майбутніми мамами.
www.dailymail.co.uk/femail/article-3035688/Scottish-mum-illustrator-Lucy-Scott-chronicles-year-parenthood-revealing-series-brutally-honest-dood
Ця 84-річна жінка була запропонована $1 мільйон для її будинку Але її відмова стала початком відомого сюжету!
Вчені знайшли дивне пояснення того, що собака постійно стежить за власником!