Скільки тисяч, якщо не мільйони людей по всьому світу спали, замовляючи одяг онлайн. Пам'ятайте, що тільки ті гранати, які малоймовірно вміти хоча б один раз, щоб виїхати до людей, які мають новий одяг. Насправді це те, що картина на сайтах Інтернету дуже часто вражає від того, що насправді є. Для того, щоб не потрапити на цей гачок, необхідно завжди пам'ятати, що одяг часто рекламуються не смертно, але по моделях. Крім того, жоден не заборонений обробляти навіть найуспішніші зображення в графічних редакторах. На жаль, правда часто oh дуже далеко від клацання картинки.
Дві жінки з США, Крістін і Шерідан, не приховують, що вони просто люблять покупки, хоча вони одягають плюс розмір одягу. Відчайдушний цехолілікі вирішив провести досить цікавий експеримент, замовивши речі від відомих інтернет-магазинів. На сайті і як він насправді виглядав. , Україна
З більшості виробників тепер випускають лінії одягу на тонких і тонких дівчат, жінки з більш округлими формами часто доводиться замовити одяг онлайн. Це означає, що вони не можуть намагатися на те, що він сидить. Таким чином, кожен, хто не вписується в класичний 90-60-90, може спиратися тільки на власні стандарти і вірити ідеалізованих зображень в Інтернеті. Замовивши кілька речей на різних онлайн-ресурсах, що спеціалізуються на продажу фірмового одягу, висівки Крістіну та Шерідану, щоб показати громадські очікування, як для красивого одягу зламаний на твердій кулі реальності. На лівому зображенні моделі в цьому, і справа те, що вона виглядає як на звичайних жінок. Різниця шокує. А коментарі активістів досить мусять: вони описують без розмаїття всіх почуттів людей, які опинилися. Крістін: "Я відчуваю, що це плаття робить безформні баклажани з мене."Шерідан: Я відчував себе. Він повинен бути відмінним нейтральним платтям з гарним вирізом. А замість того, що він просто жує на мене, "Привіти, ось ваш живіт!" Крістін: "Ам я зносу однаковий розмір, як модель?" Здається, що ця сорочка є вечіркою в квітнику, до якого кожен був запрошений, крім власної гідності.Шерідан: Чи підходить сорочка або серф? Я люблю друку, але це один... Куртка виглядає ще більш смішно, ніж я зробив років тому, шукаючи когось танцювати з prom. . . ? Крістен: Я чітко одягаю виворітного бюстгальтера під цим нарядом ... Я відчуваю, що я люблю супергерой, який перезапуск і отримав найгірший наряд на продаж.Шерідан: Чи заслуги? Я занурила шию, як я повісила. Я дуже гаряча. Люди надягають це в клуб, а потім, ймовірно, відмирають від тепла, яка походить від цього костюма? Христина: Мов! Я люблю одяг, що робить мій живіт і груди схожий на когось на Muppet Show.Шерідан: Я, очевидно, не схожий на це. Я не відчуваю сексуальні або навіть привабливі. Тільки свербіж.411706 р.
Крістін: "Я зносила цю блискавку на моєму спідниці, яка схожа на якусь п'яна спробувала малювати лінію."Шерідан: «Ця спідниця сидить на мене таким чином, що, можливо, люди дадуть мені місце в транспортному мисленні я вагітна. й Христина: Не робіть мене неправильно, але... Як це спідниця не зморщує на всіх моделях? ?Шерідан: «Проблеми високих дівчат». Це як гідна спідниця для роботи стає чудовим інструментом для секретів. й Христина: Я хочу відзначити, що я замовив цей елемент на основі власних стандартів.Sheridan: "Я дивлюсь смішно в цих брюках!" Христина: Мені подобається, коли все в модерації — не занадто мало, не занадто великий. Але що я повинен робити з цим?Шерідан: Промені для мене, якщо я коли-небудь потрібен поліестер знову. Христина: Я дивлюсь так смішно в цих шортах, як деякі мами від '80s просто пішли покупками в супермаркеті.Шерідан: "Я ніколи не в моєму житті нічого страшного з джинсу." Може це добре виглядає на когось, але не на мене. . . ? Крістін: "Мій ... виглядає як величезний рот, який хоче ковтати джинси."Шерідан: Я не можу подивитися на це. Що страшно. З цим проектом творчі американські жінки хотіли довести, що жінки з пишними фігурами також гідні гарного одягу. Якщо ж представницький секс плюс розмір замовлення речі онлайн і викинути багато грошей для цього, вони мають право отримати хороший, якісний продукт, який приховує недоліки і підкреслить переваги (як, власне, показано на фотографіях інтернет-магазинів). Кожен клієнт має право надавати правдиву інформацію. Крістін і Шерідан, і ми разом з ними, щиро сподіваємося, що цей експеримент допоможе багато жінок в світі заощадити гроші, бути більш схильними до їх вибору одягу і не сліпо вірити все, що вони дивляться в редаговані фотографії в Інтернеті.
Поділіться цією статтю з друзями, дайте їм знати правду!
www.buzzfeed.com/kristinchirico/what-plus-size-clothes-actually-look-like-on-plus-size-women?bffb&utm_term=4ldqpgp#.tqxnA9M0B8