Ця Голлівудська зірка зуміла заявити щось, що ваш телефон не може обійтися.

Не дивно мудрих людей говорять про те, що талановита людина талановита у всьому світі. Чи можна ви уявити, що Голлівудська дива, така безсумнівна фема-флема, яка воювала мільйони чоловіків по всьому світу, є також генієм винахідником? Ви вважаєте, що фемма жирале, талановита акторка, іконка стилю також може стати генієм в спідниці? Тоді сьогодні я покажу вам неймовірну історію знаменитого Hedy Lamarr - смарт і красиву в одній пляшці. І тепер все в порядку.

Hedwiga Єва Марія Кислер (це реальне ім'я Голлівудської зірки) одночасно змусив всю чоловічу половину людства співати лаударні оди на свою честь, зірвати в фільмі «Екстазія». По дорозі ця епохальна кар’єра актриси може призвести до бога, бо батько, поважний віденський банкір, не може дозволити їй дочку продовжити в одному дусі.

Її руки та серця шукали емінесцентних банкірів, мільйонерів, аристократів. Вінд був обраний 33-річним Фриц Мандл, гарматним бароном і одним з найпотужніших і заможних чоловіків в Австрії. Тоді дівчина не повністю розуміла, що вона потрапила в. «Я думав, що це буде приємно носити золоті кільця. А офіціанти зателефонують Вам Фрау, а не Фраулін, приймав пізніше фільм діва.

Молодий Мандл був прихильником фашизму, і він був надзвичайно величним. Він кладе людей в контроль її кожного руху. Крім того, є ромори, які Фріц буквально душені Hedy з ювелірними прикрасами і навіть спробували купити всі копії скандальної плівки за її участю.

Незабаром, удачі посміхалася: вона розлучила її першого параноїдного чоловіка, який обсесував ідею загального контролю. Недостатньо сказати, що ця дивовижна жінка не має перерви від чоловіків на решту своїх днів: після першого невдалого шлюбу, кіно богиня мали ще п'ять чоловік. Щастя була на її боці: вражаюча акторка помітила режисера однієї з Голлівудських студій, Луї Майєр. І був народився зірки, названий Hedy Lamarr, який незабаром почав говорити про світ.

У пам'яті багатьох, як блискучий виконавець ролей золотої епохи Голлівуду, якщо суспільство не випадково дізнався про її винахідливе винахід, запатентоване під час Другої світової війни.

Наприкінці 30-х років зустрілася композитор Георг Антеїл, який захопився наукою. Він відразу зрозумів, що в голові цієї чудової жінки є місце не тільки для ювелірних виробів і нових нарядів, але і для дійсно чудових ідей. Про створення керованої зброї працював той факт, що в багатьох лабораторіях Мандла (першого чоловіка) науковців. У пам'яті Ламарра з'явилися фрагменти наукових спорів провідних фахівців, які часто відвідали їхні будинки.

Він намагався запам'ятати все, що вона могла і поставити її на шматки паперу. Для цього вона не потребує спеціальної освіти: всі умови її блискучої голови утворилися в чітку мозаїку.

Lamarr і Antheil проводяться дні і ночі разом працюють над спільним проектом. В результаті вони презентували публічний патент на систему зв'язку, що дозволяє контролювати ... Це божевільний, тому що без винаходу цієї пари зараз не б літати військові супутники і мобільні телефони не будуть працювати. Зараз кожен розуміє важливість цього відкриття, але в той час уряд не мав ідеї, як це може бути реалізовано.

р.

Ентузіасти неодноразово намагалися представити Внески за свої внески до з'єднаної медалі заслуги та нагородження, а не загартувати. У 1997 році отримала нагороду Electronic Frontier. «Це час», - сказав він з залізом.

р.

Як парадоксичне все в нашому світі. Тепер громадськість знає Гей Ламарра як чудова акторка і елегантна краса, і тільки трохи чули, що ця жінка була попереду її часу. Більшість з нас використовують Wi-Fi, не знаючи, що ми її віддаємо. До речі, в Сполучених Штатах, День народження актора – 9 листопада – названий День винахідника. Це несподіваний поворот подій.

Я вірю, що ця інформація є дуже корисною і інформативною, тому це не гріх, щоб поділитися ним з друзями! Я впевнений, що це буде дуже дивним.

за допомогою igenno ru