10 команд навчання іноземних мов від Kato Lomb. Доброго дня!

Якщо ви часто захочете, що не можете запам'ятати пару слів на іноземній мові, не поспішайте відмовитися і ставити кінець собі з вічними виписками «це не для мене». Не знаю, що ви не підходите до мови. Kato Lomb, відомий угорський жіночий поліглот, один з перших синхронних перекладачів світу, був 100% впевнений: поняття «Я не можу», є тільки поняття «Я лази».

Вона знає 16 мов, незважаючи на вивчення фізики та хімії. І, до речі, в той час не було ніяких експрес-курсів, уроків Skype, новихкутних мовних шкіл, автентичних аудіомедіа... Ви можете сидіти з очей на 5 kopecks і попросити, "Як це зробити?" У естселері "Як дізнатися мови." Kato Lomb поділився своїми прецепціями про те, як кожен може стати поліглотом без проблем. Немає перебільшення!

Р

Ознайомтеся з цими порадами ретельно і, якщо вам подобається, роздрукуйте їх і вішайте їх у видному місці. Вішалка:

1,1 км Ми впевнені, що ви досягнете своєї мети на всі витрати. Виконайте себе, що у вас є нахили для мов і нерозумні сили.

2,2 км Не боятися сказати, що ви будете робити помилки. Якщо ви хочете бути скоригованими, це шлях до досконалості. Звуки, які ви робите, коли ви граєте гітару вперше, також страшні. Але без цього ви не будете професіоналами.

3. У Іноземна мова – фортеця, яка повинна бути обурена з усіх сторін одночасно. Читати газети, дивитися фільми, слухати радіо, піти на лекції, зустріти рідних спікерів. По дорозі Като Лоб почав вивчати російську мову за допомогою Gogol's Dead Souls і вражаючого словника!

4. У Готові фрази запам’ятовуються і пишу завжди в першій особі співу. Наприклад, я тільки тягаю ногу.

5. Умань Дуже корисно - навчання в серці! Однак, будьте надзвичайно обережні: ви можете дізнатися тільки те, що тестується і виправити (як показує практика, помилки, на жаль, дуже добре навчаються).

6. Жнівень Важко перевести все, що ловить око: рекламний знак, листівка, яку ви дали в метро, всілякі написи, іноземні імена, скребки бесід, пісні випадково чути. й

7. Про нас Звертайтесь і запам’ятовуйте всі «читацькі фрази», які можна використовувати в якомога більше діалогів.

8. У Контекст - голова! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

9. Навігація Якщо ви такий фрукт, який швидко втомився від монотонної активності, спробуйте придумати свій власний алгоритм класів, які не стануть тягаром. Наприклад, ви можете трохи навчити, потім відволікатися від спортивних вправ, слухати улюблену музику, просто відпочивати, і тільки після цього почати свій урок.

10. Працевлаштування вашої мови щодня. Він швидко, як і будь-яка жінка, яка вимагає від ласки, тепла і догляду. Якщо ви працюєте з часу, то спробуйте виділити не менше 10 хвилин на добу до цього бізнесу. Це як спорт тут: системні результати дуже хороші!

Kato Lomb запропонував простий, але дуже ефективний формулу для вивчення будь-якої іноземної мови: час, проведений + інтерес = результат. Команда хоче зробити це трохи складніше, додавши один важливий елемент: (час, витрачений + відсотки) / сором'язливість (податок про помилку) = результат. І гарна історія закусок: Коли 86-річний Kato Lomb зустрівся зі своїм 54-річним другом, вона витерла блискучу фразу: "Сто, ти так молодий!" У нас є багато мов.

Ми сподіваємося, що ці поради допоможуть вам і ваших друзів дізнатися більше про одну іноземну мову без особливих труднощів. Поліглоти знають свій бізнес!

за допомогою igenno ru