У кіно, її дочка була іржа на дивний. Але дії матері після інциденту заслуговують.

Кеша Сміт Дерево приймала дочку і сина до кіно. А що її син згодом розповів про поведінку дівчат, подарував їй серцевину. Виявилося, що під час сеансу вони гучно і очевидно турбувалися багато, але тільки одна жінка, як і раніше, щоб зробити їх зауваження, що, однак, не мав ніякого ефекту на дітей. Після сеансу жінка підійшов дівчатам і розповіла їм, що їх поведінка руйнувала вечір для неї і її дочки, і що так як її чоловік втратив свою роботу, вона не знаю, коли прийде до кіно знову. Послухали Кеша і підказали її, щоб знайти жінку, яка була перервана дочкою через Facebook.

Kesha Smith Wood з чоловіком

р.

Фото: Facebook

Це повідомлення, як постріл в небо, але я шукаю жінку, яка дивитися Cinderella на Tenehil Premiere сьогодні в 7 p.m. Я взяв дві дочки і сина до фільму. Пізніше син визнав, що при перегляді дівчат поводиться і знезаду. Жінки я шукаю, щоб вони були тихими і поважними для інших, але вони не відповіли і продовжили сміятися і говорити гучно. Коли фільм переповнений, незнайомець прийшов і сказав, що вони руйнували свою відпустку з дочкою, і це не відомо, коли вона зможе взяти її дівчину до кіно, так як її чоловік нещодавно втратив свою роботу. Якщо ви це жінка, будь ласка, напишіть мені. Я запевняю тебе, що дівчата зустрілися і покаралися відповідно. Неприпустимий і неприпустимий поведінці. Мій чоловік і я зробив їм написати лист, в якому вони апологізують, і вони повинні платити вам і дочку для наступного кіно візиту і закуску з кишенькових грошей. Будь ласка, напишіть мені, якщо це ви. Я так шкода, що мої дочки були, як це. й

Rebecca Boyd З Її Дочка

р.

Фото: Facebook

Це повідомлення отримав дуже теплий відгук від інтернет-спільноти і був релейований багато разів, який був знайдений плод, як жінка. Rebecca Boyd був дуже дивним завдяки цьому повороту подій. Жінки не чекали отримати таке затвердження та підтримку від матері дівчат, які вона прочитала в кіно. І мати вірять, що вони повинні підтримувати один одного в такому непростому задачі, як виховання дітей. На додаток до переміщення поведінці Kesha Smith Wood від Rebecca Boyd, її чоловік постійно отримує нові пропозиції, завдяки публічності!

Цей сюжет не розчарує. Ці жінки показали нам гідний приклад поведінки. Чи подобається вам статтю? Не забудьте поділитися своїми друзями!

www.al.com/news/birmingham/index.sf/2015/03/after_her_kids_misbehave_birmi.html#incart_2box

Категории

Смотрите также

Новое и интересное