Це те, що люди в Іспанії думають про Росію. Відповіді від людей зловили охорону.

Я завжди дивився, що іноземці, пов'язані з пострадянськими країнами, в яких ми живемо. Як і раніше Росія здавалося їм величезну імперію, де всі напої міцні напої на сніданок, обід і вечерю, замість кота є ведмедя в домашніх умовах, а ввечері грає балалайка? Чи правда, що в Україні, на їх думку, жодна подія завершена без жиру, пельменів, гальок і борщів? Ви коли-небудь бачили щось, але картопля? Це всі упередження і стереотипи, але вони так далеко від реальності?

«Мій планета» вирішив створити унікальний фотопроект. Щоб зробити це, один з членів команди, які прогулялися вулицями сонячного Барселони, взяв приголомшливі фотографії мешканців міста і попросили їм, що вони знали про Росію. Автор проекту встановлюємо чітку раму: потрібно було сказати три слова, перші три асоціації з цією країною. Це можуть бути спогади, чутки, візуальні та слухові образи: загалом, все, що відразу виникає в свідомості. Побачити те, що емоційні Спанісари думають, що вони чують про Росію та росіяни. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Gerson Payares Фігуроа, 28, актор
Чехова, Станіславський, прононсація.
Як дитина, я не змогла «Єре» правильно, мова не була вібрувати, і мій друг сказав, що я виглядав як російською, вони кажуть, що вони мають однакову промову. Я насправді з Барранілла, Колумбія. Чи знаєте ви, як смішно назвати Станіславський? Ештанішлаки.

Антоніо Рей, 44, програміст
Культура, гордість, неоднозначність.
Росія завжди захистила свою незалежність і світогляд навіть за несприятливими обставинами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

1480-1963 рр.

Роза Бардиніна Ногер, 77, ретиред
Подорож, Москва - Санкт-Петербург, метро.
Я був в Москві і Санкт-Петербурзі. О, я втратив там! Я залишила готель вранці, він прекрасний навколо: річка, пам'ятники. Я не знаю, де я. Я поїхати в інший готель і сказати, "Всі міліції". Як кажуть, "Не ходити до міліції, чи є у вас документи?" У будь-якому випадку, вони сказали мені, куди піти.

Імма Муноз, 41, журналіст
Кремль, Точка, «Михайл Строгов: кур'єр Цара».
Перше, що приходить до розуму - роман Юлес Верн. Пустеля степу, на якій людина в козацьких стрибках одягу. Ніяких ніш, ні інші кальмари будуть перешкоджати своїй місії. Як дитина, я був зачарований цією книгою.

Меріхель Маргенс, 31, перекладач, секретар
Чай, особистість, дружба.
Якщо росіяни мають щось особливе, це їх індивідуальність. Чому чай? Я був звик до неї в Росії, і тепер я пишу його щодня.

Джоель Равентос, 38, власник інтернет-магазину
Сильний напій, ікра, Уральні гори як кордон між Європою та Азіями.
Я мав пити сильний напій на вечірках, в компанії російських друзів, тому я зазвичай не можу. І ікра завжди пов'язана з розкішю і з багатим від Росії, яка зараз досить.

р.

София Паріте Бюстон, 40, директор мовної школи
Комунізм, екстрім, грошово-золотий.
Я завжди любила російську літературу для своєї духовної глибини. А коли я думаю про росіяни, я задаю, як вони змішують це — душа і гроші. Якщо ми говоримо про студентів з Росії, їх основна відмінність полягає в тому, що вони завжди знають, що вони хочуть.

р.

Pedro Manuel Aguayo, 64, офіціантка
Хороші люди, бізнес, країна, де я хотів би піти принаймні один раз.
Так, я розповідаю вам про те, що російські клієнти часто приходять до нашого бару. Вони завжди полоітні, гідні, і немає проблеми з ними. росіяни дуже хороші люди. Це добре для Іспанії, які вони приходять тут.

Жанр Відал, 42, книжковий криль, журналіст
Телефонні засоби, серйозність, відповідальність.
Я працював з росіянами. Перше враження від них дуже серйозне. Не відомо, через сором'язливість або з якоїсь іншої причини. Але в бізнесі вони показують дивовижну відповідальність. Мені подобається.

Jofre Orta Antoniou, 39, композитор і піаніст
Контрасти, духовність, краса.
Моє улюблене композитор - Рахманіноф, тепер я можу сидіти і грати його прелуди. Ми повинні навчати більше з Мусорським. Як для жінок Росії, на відміну від західних жінок, вони є більш традиційними, дуже жіночними і знають, як слухати.

р.

Pilar Castro Valdivia, 50, консультант з нерухомості
Москва і його архітектурні шедеври, гігантська країна, холод.
Хоча я ніколи не був до Росії, я дивився документодавці про вашу країну і прочитав її масштаб. Дуже дивний!

Jordi Serchs, 49, директор архіву фотографії
Комунізм, православна церква, берези під снігом на тлі величезних краєвидів.
По-перше, ми не використовували слово “Росія”, ми сказали “Радянський Союз”, яке ми пов’язані з комунізмом, червоними зірками, армією та військовими.

Ессеранза Пардо Боррел, 54, стоматолог
Перехід від комунізму до капіталізму, творів мистецтва в метро, мова.
Російська казка мені дуже мелодійка, але ви говорите спокійно.

доб.

Kiljan Garrigos, 24, перукарня
Розкішний, російський салат, натовпи людей.
Я знаю, що росіяни дуже багато про своє зображення, їх зовнішній вигляд, вони люблять показати свою властивість еліти і бути різними від інших.

Elizabeth Urpy Rafols, 29 дизайнер моди
Матришка, російська конструктивізм, Кандинський.
Матришка для мене є втіленням фемінності та романтичності, російська конструктивізм асоціюється з свободою вираження, а Крадинський був першим художником, який я любив при вивченні мистецтва.

р.

Ви побачите, як найрізноманітніші погляди Спанісарів про таку велику і потужну країну як Росія. Повідомляємо, незважаючи на те, що росіяни неналежно полягають в інших країнах, багато людей в Середземномор'ї говорять про них теплотою і трепідацією. Такі фотопроекти відмінно демонструють, як іноземці дійсно відносяться до певної країни. Зверніть увагу, що тут є люди різних професій, вікових категорій і статі. І це може вказати будь-яку неупередженість і чистоту таких експериментів.

Ви хотіли б пост? Якщо відповідь так, ви можете показати своїх друзів, які думають про Споненти.

Сайт: www.moya-planeta.ru