590
Для того, щоб вижити, він повинен здійснювати 5 разів на тиждень. Чудова історія про неперевершений дух!
Небо любить хворіти, крім Карлсона. Деякі захворювання доводять людей до колін. Але іноді це хвороба, яка допомагає людині показати свій характер і боротися дух. Це хлопець, який є головним персонажем цієї історії. Його назва - Бен Мадж, 25 років, і він народився з спадковою хворобою кістичного фіброзу, що викликає сильні дихальні розлади. Але він не дає і покращує здоров'я з регулярними вправами в тренажерному залі.
Він ще не проживав, і він вже діагностував. У зв'язку з обструкції кишечника, хлопчик повинен пройти операцію, а з тих пір, поки постійно приймати ліки.
Бен каже, що він завжди знав щось неправильно з ним, але його батьки ніколи не підхопили його. «Діти були надзвичайно цікаві про те, що я взяв таблетку кожного разу, коли я дам. Так що я відвертав їх якомога швидше, так що ніхто не помітив, Бен каже.
Лікарі радять їсти жирні продукти, які йому потрібно, але не сподобалося.
У віці від 18 років, забрав здоров'я серйозно. Починався харчуватися, що рясно в здорових жирах: худа олія, авокадо, м’ясо лосося. Крім того, він почав регулярно займатися спортом.
, Україна
Визначте, що регулярне харчування та правильне харчування допомагають покращити здоров’я. У віці 5 разів на тиждень. Підтримує функцію легень на 98%. Це просто неймовірний результат.
З часом Бен почав працювати як персональний тренер.
Бен пояснив, що навчання робить роботу легень і очищає їх слизу. Лікарі ще шокують.
р.
Одна з модельних агентств хоче зареєструватися Бен. Я хочу побажати його удачі. Скажіть своїх друзів про цей хлопець, він гідна рольова модель!
за допомогою igenno ru
Він ще не проживав, і він вже діагностував. У зв'язку з обструкції кишечника, хлопчик повинен пройти операцію, а з тих пір, поки постійно приймати ліки.
Бен каже, що він завжди знав щось неправильно з ним, але його батьки ніколи не підхопили його. «Діти були надзвичайно цікаві про те, що я взяв таблетку кожного разу, коли я дам. Так що я відвертав їх якомога швидше, так що ніхто не помітив, Бен каже.
Лікарі радять їсти жирні продукти, які йому потрібно, але не сподобалося.
У віці від 18 років, забрав здоров'я серйозно. Починався харчуватися, що рясно в здорових жирах: худа олія, авокадо, м’ясо лосося. Крім того, він почав регулярно займатися спортом.
, Україна
Визначте, що регулярне харчування та правильне харчування допомагають покращити здоров’я. У віці 5 разів на тиждень. Підтримує функцію легень на 98%. Це просто неймовірний результат.
З часом Бен почав працювати як персональний тренер.
Бен пояснив, що навчання робить роботу легень і очищає їх слизу. Лікарі ще шокують.
р.
Одна з модельних агентств хоче зареєструватися Бен. Я хочу побажати його удачі. Скажіть своїх друзів про цей хлопець, він гідна рольова модель!
за допомогою igenno ru
Скажіть правду! 18 сувенірних ілюстрацій, як смартфони забрали наше життя
20 найсвіжіших тварин, які знаходяться у відвертому ударі від чого відбувається. Що бачив?