Для того, щоб вижити, він повинен здійснювати 5 разів на тиждень. Чудова історія про неперевершений дух!

Небо любить хворіти, крім Карлсона. Деякі захворювання доводять людей до колін. Але іноді це хвороба, яка допомагає людині показати свій характер і боротися дух. Це хлопець, який є головним персонажем цієї історії. Його назва - Бен Мадж, 25 років, і він народився з спадковою хворобою кістичного фіброзу, що викликає сильні дихальні розлади. Але він не дає і покращує здоров'я з регулярними вправами в тренажерному залі.

Він ще не проживав, і він вже діагностував. У зв'язку з обструкції кишечника, хлопчик повинен пройти операцію, а з тих пір, поки постійно приймати ліки.

Бен каже, що він завжди знав щось неправильно з ним, але його батьки ніколи не підхопили його. «Діти були надзвичайно цікаві про те, що я взяв таблетку кожного разу, коли я дам. Так що я відвертав їх якомога швидше, так що ніхто не помітив, Бен каже.

Лікарі радять їсти жирні продукти, які йому потрібно, але не сподобалося.

У віці від 18 років, забрав здоров'я серйозно. Починався харчуватися, що рясно в здорових жирах: худа олія, авокадо, м’ясо лосося. Крім того, він почав регулярно займатися спортом.

, Україна

Визначте, що регулярне харчування та правильне харчування допомагають покращити здоров’я. У віці 5 разів на тиждень. Підтримує функцію легень на 98%. Це просто неймовірний результат.

З часом Бен почав працювати як персональний тренер.

Бен пояснив, що навчання робить роботу легень і очищає їх слизу. Лікарі ще шокують.

р.

Одна з модельних агентств хоче зареєструватися Бен. Я хочу побажати його удачі. Скажіть своїх друзів про цей хлопець, він гідна рольова модель!

за допомогою igenno ru