958
20 рідкісних фото Audrey Hepburn, який відкриє вам для вас з абсолютно різних сторін.
Які сучасні люди зазвичай асоціюються з Audrey Hepburn? Ікона в стилі 60-х, сніданок в Тиффані, римський відпочинок Але вона не тільки красива жінка і блискуча актриса. Зараз про це неординарна людина. Аудрі провів більшу частину свого дитинства і юнацтва в окупованій Голландії, де її сім'я мало часу. Завдяки своїй іннатній харизмі ця талановита жінка зуміла досягти безпрецедентного успіху. Так, у віці 22, Аудрі без особливих труднощів отримав роль на Бродвей в грі Гігі, а через два роки вона стала ідолом мільйонів, що роздягається в знаменитому фільмі Романа Свята і отримала Оскар за цю роль. Гопберн став однією з найбільш оплатних акторів свого часу. Але не зупинився Аудрі з того, щоб бути посолом доброї волі для Організації Об'єднаних Націй, допомагаючи голодувати у третій світ і стати люблячою матір'ю до двох чудових синів.
Як багато хороших слів говорили про цю велику акторку! Тому сьогодні ми пропонуємо вам вибір рідкісних фото неперевершеного Аудрі Хепберн, який відкриє вам для вас трохи іншого боку. Ці фотографії настільки яскраві і захоплюючі, що ви хочете виглядати на них надовго, враховуючи кожну деталь.
Аудрі завжди мав особливу пристрасть до тварин.
Танець є улюбленою діяльністю Hepburn. На фото вона дізналася про старому французькому танці балету для зйомок війни та миру (1955).
Емоції не можуть бути стриманими, коли вирощений статуетки, нарешті, в руці.
Габаритний зображення
Так була підготовка до церемонії нагородження Оскара (1954).
Тут дійсно унікальний малюнок: Аудрі в компанії друзів охолоджують на блоці льоду на даху (1949).
Танець не професія, але виклик!
(Б)
Гопберн як русалка в Недіні.
Ім'я Audrey серед Lights Broadway (1950)
"Мале в спідниці". Її лицьові вирази так неімітовані, що вона може виграти над глядачам буквально з першої секунди. . й
Прогулянка з коханим чоловіком Мел Фарер в осінньому лісі.
Життя в душі - це про них. й
Ця господиня варто її вагою в золото!
Гепберія і її перша дитина, Морська. Ця вишукана леді не мала душі у своїх дітей і приділила їм максимальну увагу.
Ніж ніжний: Audrey і Pippin, її тум деер.
р.
Афіша для славетного фільму «Снідан» (1961).
Для того, щоб бути захопленим, що у вас є сила і в той же час залишаються жіночними і витонченими - так може тільки Hepburn.
Perfection – середнє ім’я цієї актриси. Кампанія Givenchy (1964)
Випромінююча посмішка Hepburn на комплекті Дві на дорозі (1967).
Нью-Йорк, я тебе люблю (1967)
Людина неможливий до віку (1988)
Ці унікальні постріли, ми сподіваємося, що трохи відчинили вівелю над життям шокуючого Audrey Hepburn. Софістика, почуття стилю і такту, неординарна жіночність були її супутниками у всіх сферах діяльності, чи є кулінарна вечеря вдома або прогулянка в парку з коханим чоловіком. Ось чому ми обожнюємо Audrey для того, хто вона є. Покажіть ваші друзі ці фантастичні фотографії - Я впевнений, що Hepburn буде ще більш збуджена про них.
за допомогою igenno ru
Як багато хороших слів говорили про цю велику акторку! Тому сьогодні ми пропонуємо вам вибір рідкісних фото неперевершеного Аудрі Хепберн, який відкриє вам для вас трохи іншого боку. Ці фотографії настільки яскраві і захоплюючі, що ви хочете виглядати на них надовго, враховуючи кожну деталь.
Аудрі завжди мав особливу пристрасть до тварин.
Танець є улюбленою діяльністю Hepburn. На фото вона дізналася про старому французькому танці балету для зйомок війни та миру (1955).
Емоції не можуть бути стриманими, коли вирощений статуетки, нарешті, в руці.
Габаритний зображення
Так була підготовка до церемонії нагородження Оскара (1954).
Тут дійсно унікальний малюнок: Аудрі в компанії друзів охолоджують на блоці льоду на даху (1949).
Танець не професія, але виклик!
(Б)
Гопберн як русалка в Недіні.
Ім'я Audrey серед Lights Broadway (1950)
"Мале в спідниці". Її лицьові вирази так неімітовані, що вона може виграти над глядачам буквально з першої секунди. . й
Прогулянка з коханим чоловіком Мел Фарер в осінньому лісі.
Життя в душі - це про них. й
Ця господиня варто її вагою в золото!
Гепберія і її перша дитина, Морська. Ця вишукана леді не мала душі у своїх дітей і приділила їм максимальну увагу.
Ніж ніжний: Audrey і Pippin, її тум деер.
р.
Афіша для славетного фільму «Снідан» (1961).
Для того, щоб бути захопленим, що у вас є сила і в той же час залишаються жіночними і витонченими - так може тільки Hepburn.
Perfection – середнє ім’я цієї актриси. Кампанія Givenchy (1964)
Випромінююча посмішка Hepburn на комплекті Дві на дорозі (1967).
Нью-Йорк, я тебе люблю (1967)
Людина неможливий до віку (1988)
Ці унікальні постріли, ми сподіваємося, що трохи відчинили вівелю над життям шокуючого Audrey Hepburn. Софістика, почуття стилю і такту, неординарна жіночність були її супутниками у всіх сферах діяльності, чи є кулінарна вечеря вдома або прогулянка в парку з коханим чоловіком. Ось чому ми обожнюємо Audrey для того, хто вона є. Покажіть ваші друзі ці фантастичні фотографії - Я впевнений, що Hepburn буде ще більш збуджена про них.
за допомогою igenno ru
25 фото, як бути прохолодним, незважаючи на ваш вік
Ви тільки почуєте, що в Одесі! Барвисті перли від місцевих жителів за будь-який смак.