Легендарний виступ великого Чарлі Чапліна про страшну небезпеку висить над усім манкіндом. Сонце!

У сучасному світі стрімко розвивається прогрес – не можна зупинитися, але моральність, на жаль, падає, будувати шлях до неминучої катастрофи всіх людства. У 1940 році на «і» розміщує всі крапки на «і», змушуючи нас прокидатися від глибокого сну та причалу дивитися на світ. Ці слова інтерпретовані критиками, як висловлення власних поглядів Чапліна. І, дійсно, здається, що неімітатор Charlie Chaplin більше не грає, але говорить це все з серця і в його ім'я. Відіграна роль, тепер він звертається безпосередньо до людства, над яким страшна небезпека висить. І хоча ці дні довгалися, ці слова ще звучать живим.

Сцена, придуманий великим Чапліном, показує, як будь-яка людина, навіть з хорошими намірами, сила смаку, стає диктатором своїх ідей і цілей. Це слово більш актуально, ніж коли-небудь! Що вираз! Настій на шкірі і сльози в очах. Послухайте всіх!

Після прослуховування цих глибоких слів я хочу нагадувати вам знову, що ми всі люди. Бог не враховує колір, національність або релігія. Земельна ділянка для всіх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Чаплін особливо точний про це. Здавалося б, що він є приятелем, і говорить про те, що набагато серйозніше деяких політиків. Ваші друзі, щоб ви могли поділитися цим відео з ними.

www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8