561
Поки такі графіті фарбуються на стінах, не всі втрачені. 19 потужних малюнків про сучасний світ.
Якщо ви думаєте, що сучасне вуличне мистецтво 3 літери на паркані або в кращому некомпетентному і безглуздому графіті на старих стінах, то я повинен визнати, що ви будете здивовані. Доброго дня! Що ви бачите в цих фотографіях, швидше за все, ви відштовхуєте вас до найгірших думок. Що робити? У нас є які ми маємо.
Ці графіті представляють, з одного боку, божевільний розвиток і з іншого, неминуче деградація людства. Це яскравий приклад того, як вуличні малюнки еволюціонуються від застарілості на паркані до високого соціального мистецтва. Ці полотна не просто привернути увагу до себе, вони кричущими і хвилюють вас і мене, щоб оселитися! Інакше, летальний результат не пройде...
Стирання людства.
р.
Новини: Багаті люди оплачують інших багатих людей, які розповідають про середній клас, що це бідні люди, які повинні бути благними.
р.
За годинником є катання. . .
Незабутній містизм.
Зоопарк.
Р
Парк.
покоління їдалень.
Я ще не пам'ятаю там дерева. . й
Земля не вмирає... Вона загинула... І хто вбиває її імен і адрес.
р.
Тантамулятор.
доб.
Зайдіть до пекти! Зроби себе!
Пиріг залишків совості подається.
Це краще!
Немає коментарів. . .
Народжений дикий.
Викрадене серце.
Габаритний зображення
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Для глобального потепління
р.
Тваринний трусик.
Після перегляду я відчував трохи незручно... Щодня ми спробуємо відродити флору і фауну на товстому шарі пластику, який потім покриє Землю в трьох шарах. Шам'я, комреди, шаме! Однак кожен з нас ще має шанс виправити все. Поділіться цими графіті з друзями.
за допомогою igenno ru
Ці графіті представляють, з одного боку, божевільний розвиток і з іншого, неминуче деградація людства. Це яскравий приклад того, як вуличні малюнки еволюціонуються від застарілості на паркані до високого соціального мистецтва. Ці полотна не просто привернути увагу до себе, вони кричущими і хвилюють вас і мене, щоб оселитися! Інакше, летальний результат не пройде...
Стирання людства.
р.
Новини: Багаті люди оплачують інших багатих людей, які розповідають про середній клас, що це бідні люди, які повинні бути благними.
р.
За годинником є катання. . .
Незабутній містизм.
Зоопарк.
Р
Парк.
покоління їдалень.
Я ще не пам'ятаю там дерева. . й
Земля не вмирає... Вона загинула... І хто вбиває її імен і адрес.
р.
Тантамулятор.
доб.
Зайдіть до пекти! Зроби себе!
Пиріг залишків совості подається.
Це краще!
Немає коментарів. . .
Народжений дикий.
Викрадене серце.
Габаритний зображення
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Для глобального потепління
р.
Тваринний трусик.
Після перегляду я відчував трохи незручно... Щодня ми спробуємо відродити флору і фауну на товстому шарі пластику, який потім покриє Землю в трьох шарах. Шам'я, комреди, шаме! Однак кожен з нас ще має шанс виправити все. Поділіться цими графіті з друзями.
за допомогою igenno ru
Мама не рекомендує нічого поганого! 33 Речі Кожна Мати П'яти Її Син
25 неймовірних нарядів з боку Санкт-Петербурга. Я ніколи не бачив нічого більш оригінального в житті!