Вона постраждала 32 зубчастих ран і рясно збереглася. Але доля не побачила її. . й

Ми навчимося з дитинства, тільки більшість нас не хочуть вірити. Старші покоління жили на землі більше, ніж наші, добре знають, що доля іноді готує людей з несподіваними подарунками. Не знаю напевно, що чекає його в свою чергу. Це сталося в Американському Мелісі Домє, до якого життя презентував чудовий подарунок.

24 січня 2012 Меліса запам'ятається надовго: цей день був жирним для неї. Саме тоді дівчина отримала 32 тяжких повстанців на обличчя і шиї від її екс-бойфренда Роберта Лі Бартона Жр. У цей час дівчина ледь 20.

Два рятувальники знайшли її лежачи в басейні крові. Одна з них, Камерон Хілл, сказав в інтерв'ю: "Чи дійсно поганий." Я не знаю, що вона була блондинка. З якоїсь причини я не думаю, що це буде останній раз, я бачу її. Хто знав, що він сказав, що буде пророком? Протягом трьох тижнів лікарі боролися за життя Меліси. Її серце припинило чотири рази, але кожен раз професійні лікарі змогли повернути жертву буквально від мертвих.

У 2013 році потерпілий виступив на пресі з словами: «Я зумів вижити диво...» Після того, як Меліса відновила, вона відчувала, щоб стати адвокатом з насильства в рідному місті Тампа, штат Флорида. Хтось чарівно, почуття, розвивалися між нею і Камероном (одна з її спасників) і вони почали знайомства.

р.

І в травні цього року місцева бейсболська команда Тампа Бей Рейс запросилала Мелісу, щоб кинути перший м'яч на одному з матчів у знакі громадської боротьби з домашнім насильством. До чудотворно вижити дівчину зробила відповідальну першу кисть, її коханця виграли на поле і подавала її м'яч, де він був написаний “Хіба вам маррі мене? й

Меліса не може тримати її сльози: вона не чекала такої межі подій.

Вона сказала так перед сотнями людей. Такі моменти безцінні. й

Подолати емоції, які перевели її, Меліса все одно вдалося зробити першу кисть.

Коли Меліса була на межі смерті, вона сказала дивовижну фразу: «Якщо ви вважаєте, що це добре у світі, це знайде тебе». І вона була правою. Команда бажає молодим парам довгого життя разом і вірною любов'ю. Ця історія довів ще раз, що дива трапиться, ви просто повинні вірити в них. Поділіться з друзями цієї статті, яка допоможе їм повернути віру в добро.

CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)