Вона пішла через пекл і майже загинула анорексії. На щастя, її історія має продовження!

Її ім'я є Megan Armer, вона тільки 22 років, але дівчина в її юному столітті вже мала дуже жорсткий час. Як дитина, Меган зазнав зайвої ваги. Не те, що Арматура була дуже жирною, проте, жорстокі однолітки згасали її, відмовлялися бути друзями з нею, а потім званий дівчину жирною коровою. Постійне богослужіння від однокласників призвело до глибокої психологічної травми. Життя підлітка без перебільшення перетворилося в загальний пекл. Арматор хотів змінити, що за будь-якої вартості. Вона вирішила схуднути і закінчити всі ці жахи один раз і назавжди.

Це те, що Megan Armer виглядав як дитина.

Я соромлюся сказати, але вони навіть називають мене жиром s *** і відмовилися грати з мене. Я не був дуже жирним, але, ви знаєте, іноді діти можуть бути дуже жорстокими, Меган говорить зі сльозами в очах.

р.

Меган вирішив діяти радикально і звикли до більш ніж жорстокої дієти. Тепер дієта дівчини була тільки 1 яблуко в день. Коли бронь мав відчуття голоду, вона просто ate його з жувальної гумкою або змивається з Дієтою Коксом. Але це не всі... Дівчина потрапила в проноси. Це призвело до пролапсування прямої кишки, яка вимагає негайної операції.

Анорексія. .

На цій точці сердитися лесби однокласників, здавалося їй, як квіти. Тепер вона дійсно пішла через всі кола пекти.

Точка повороту в житті Megan Armer була те, що вона була розміщена в психіатричної лікарні, в якій вона витратила 2,5 роки. Там дівчина повністю помирає її життя.

Після виписки з лікарні Меган не визнавався! Вона отримала близько 45кг. Дівчина кинулася з дому, і тепер вона виглядає так.

- відео

Меган охопив себе і любив її тіло.

Не сподобалося. Справа в тому, що одна з грудей Мегана була значно більшою, ніж інші, і вона була помітна. Арматура була дуже складною і спробувала носити одяг з багією. Пізніше дівчина вирішила мати операцію. Заробляючи гроші на забій грудей, вона працювала 70 годин на тиждень як консультант з продажу.

Зараз Меган Арматор відчував набагато впевненіше.

Меган навіть звернув увагу відомого модельного агентства, з яким дівчина підписала договір.

Арматура змінилася за винятком визнання.

р.

Різниця - трамплін!

Щоб сказати, що Meghan Armer пройшов вогонь, вода і мідні труби не говорять нічого! Яка дівчина повинна відступати, ви не побажаєте на ворога. Дякуемо! Люди, бути своєрідними. Щоб уникнути такої ситуації, розкажіть друзям про це.

twitter.com/meganlaura10