Це жахливі ефекти... Шукаючи себе цієї дівчини розмішувати Інтернет!

Це Tony Willoughby. 27 років Вона працює як медсестра. Жінка живе в Алабам, США, і підніме чудовий 2-річний син. У своїй молоді Тоні прагнув тримати своїх однолітків і дивитися 100, тому вона часто гріється, відвідавши танські ліжка і іноді витрачаючи години на пляж. "Коли я був у старшій школі, я ніколи не думав про майбутнє - Я просто засмагла, бо я хотів, і я думав, що це нічого не неправильно."

На своїй сторінці Facebook вона говорить: В середньому я заспівав довго 4-5 разів на тиждень. Однак, якщо я пішов на пляж, я спробував не піти в солярію на той же день. й

Цей дискретаж для свого здоров’я незабаром. Останнім часом Tony Willoughby розмістили на Мережі ударні фотографії, після чого ви навряд чи можете коли-небудь піти на сонячну або сонячну заборону: «Це для тих, хто потребує малої демотивації, щоб не лежати за години в сковороді...» Попередження: такі постріли не застою серця. . й

Справа в тому, що раніше лікарі дали Tony страшну діагноз - базальна карцинома і квуам'яна рак шкіри, яка, як правило, виникає з тривалого перебування на сонці. Це те, що вона виглядає як в житті. . й

«Не забудьте застосувати сонцезахисний екран перед ходом на пляж. І якщо не можна обійтися без засмаги, використовуйте засмагу у вигляді спрею. Пам'ятайте, ви тільки отримаєте одну шкіру і ви повинні подбати про неї, Тоні говорить з тремтячим голосом.

Тепер Tony Willoughby відвідує дерматолога кожні півроку, і кожен раз лікар видаляє її новоутворення. З його заявою Тоні хоче вийти на кожен коханець замочування сонця: «Дізнайтеся з інших помилок людей». Не дозволяйте засмаги, щоб ви могли бачити ваші діти. й

«Ця хвороба є моє найбільшим страхом, оскільки у мене є дворічний син», - сказав він.

Якщо ви звикли думати, що вплив сонця був безневинним, я думаю, що ви змінили вашу розум. За допомогою ляльок, Tony Willoughby хотів попередити нас про небезпеку надмірного засмаги. Команда бажає Tony мужність і здоров’я. Поділіть ці ударні зображення з тими, хто ще не знає про цю небезпеку.

www.facebook.com/tawnywilloughby