Ця собака не тільки вихованця. Щодня економить життя дружини. . й

Вони говорять, що найкращі друзі дівчат є діамантами. Ті, хто стверджує, що це просто не бачив вірного, чистого, справжнього дружби між людиною і вихованцем. І тепер я розповім про один унікальний випадок.

Життя 26-річного Claire Stevenson, який живе в Лондоні, навряд чи можна назвати казкою. Той факт, що дівчина страждає від рідкісного генетичного захворювання, відомий як синдром Елерс-Данлос і пов'язаний з неналежним розвитком сполучних тканин. Це означає, що будь-який, навіть мінімальний рух (при видаленні взуття або розпускання блискавки) може призвести до миттєвого відключення - її тіло не має колагену.

На щастя, дівчина має вірний друг, який допомагає їй боротися з страшною хворобою. Його ім'я - Griffin, і це, ймовірно, найсвіжіші і найсвідоміші рекрутери світу.

Грифін не просто собака, це вуха Claire, очі, руки і ноги. Щодня він допомагає дівчатам зробити основні речі, які більшість з нас не думають про.

Він допомагає мені все від відкриття холодильника двері для завантаження білизни в пральній машині, припускаючи блискавки на моєму одязі, знімаючи взуття. Ми завжди разом. Я не потрібна будь-яка допомога більше, акції Claire зі сльозами в очах.

Superdog відкриває і закриває двері, допомагає з коляскою, витягує їжу з нижніх поличок в супермаркеті і навіть сплачує себе при оформленні замовлення. Claire є трилером, що вони зустрілися з благодійністю 2 роки тому.

Тепер подивіться, що звичайний Claire і Griffin день виглядає як. Уважний, це дуже сенсорне відео, де немає стадійного ніг ... Це реальна річ.

"Це було любов на першому погляді", - згадує дівчинка. Дуже добре, що людина, яка захочилась до коляски, і докладає кожного руху з великим зусиллям, нарешті, почала жити повноцінним життям. Це випадок, коли вихованець не просто зайвий рот в будинку, але частина вас. Імперсований в історії хлера і дивовижної дружби гріфіна? Повідомляйте своїх друзів про це в соцмережах.

www.catersnews.com/stories/animals/barking-mad-meet-griffin-super-pooch-who-shows-why-dogs-truly-are-a-girls-best-friend/