Мій батько зловживав цей відключений хлопчик. Але дія сестри заслуговують.

Це історія дівчини, яка зустрілася з батьком 9 років тому і дізналася, що вона має два молодших братів. З тих пір життя різко змінилося. Три дні після зустрічі батько сказав, що він хотів працювати за кордоном і що він буде дуже корисним, якщо хлопці жив з нею. Дівчина була 19, вона ледве знала своїх братів, але відразу ж закохалася в них. Так вона домовилася про перебування з нею і подбала про них протягом 4 років, а батько підтримав їх за гроші. Але той момент прийшов, коли моя сестра зрозуміла, що це не вдалося продовжити.

Це Quinten. Він має рідкісну хромосомну аномалію, що робить його неможливим ходити, говорити або піклуватися про себе.

, Україна

Тим не менш, хлопчик має особливу життєздатність. Він завжди сміється і загиблий на все.

Девер Куінтен йде, його брат Камерон слідує йому. Він захищає його і ділить секрети з ним. Коли прийшов час, щоб піти в школу, Камерон був переданий в дошкільний будинок, тому що він був постійно стурбований Quinten під час занять.

Квінтен отримав торт на день народження. Його сестра відрізала білим шматочком і він хотів шоколад, тому він досяг для торта і отримав його шлях. Ось як він харчується.

Вона подбала про своїх братів протягом чотирьох років до того, як вона була занадто багато для неї, як емоційно, так і фінансово. Так вона попросила батька взяти хлопчиків за кордоном. На цій фото вона говорить про те, щоб вони в аеропорту.

Через два роки батько оголосив, що він повернувся з роботи. Тепер хлопчики проживали чотири години від сестри, і вона була щаслива, щоб їх відвідати. 11 і 13 років. Дівчина помітила, що Quinten виглядав тонким і нещастям.

Моя сестра спробувала відвідати їх якомога частіше. З кожним днем вона не була в холодильнику, будинок був брудним і всім був сумним. По-перше, вона повинна знову почистити будинок і купити їжу. Хлопці постійно хворіли, але батько не турбувався про своє здоров’я.

р.

Про сина. 14-річні Камерон варені, покрили його брата, лазили і змінили його підгузники. Його батько неправдивий Камерон, виховав його і збити його. Незабаром її сестра ухвалила рішення, яке було одним з найскладніших її життя. Про це заявив батька до відповідних охоронців.

Тести не закінчилися. Після того, як офіцер охоронця звернувся до Камерона, і він сказав йому все, що вони повинні бути завершені, працівник пообіцяв, що він буде справу з ситуацією. Після трьох тижнів і нічого не сталося, її сестра знову попросив своїх братів, щоб вийти з пекла. Відповідав, що хтось прийде до них найближчим часом. Але ніякої дії не було прийнято. Дівчина каже, що вона забрала дітей з нею, але вона буде вважатися викраденням, як вона живе поза державою. Хочу вірити, що життя цих дітей поліпшиться дуже скоро.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8